Skip to main content
Til toppenHva trenger du i en konkurransedyktig nettbutikkløsning for B2C?

 B2C-nettbutikk med Gurusoft
 

Med Gurusoft Ecommerce får du en helintegrert løsning som sammenfatter PIM (produktinformasjon), netthandel, kundeservice, selgerverktøy og innholdsmarkedsføring - alt i ett verktøy. Flytt til oss, og la vår nettbutikkløsning ta forretningen din til nye høyder!


 
Lyst til å ta en prat med oss om B2C-netthandel og mulighetene i Gurusoft Ecommerce? Noen av våre kunder som har en nettbutikkløsning helt eller delvis rettet mot B2C-markedet

“Samarbeidet med Gurusoft fungerer bra og vi opplever Gurusoft som profesjonelle og dedikerte i forhold til oppgavene fra oss. De er også gode sparringspartnere med gode fagkunnskaper.”

Frode Holten Espegard Les hele kundehistorien
Frode Holten - Espegard

“Etter å ha fått nye regnskapssystemer implementert med Visma, ble vi anbefalt Gurusoft som leverandør av ny nettbutikk. Gurusoft kunne levere det vi ønsket, og var rimeligere enn flere andre tilbud.”

Rusmir Hafizovic Right Price Tiles Les hele kundehistorien
Rusmir Hafizovic  - Right Price Tiles

"Gurusoft presenterte et meget detaljert og ryddig tilbud, samtidig som referansene vi sjekket hadde gode erfaringer med dem. Vi fikk også et meget godt og solid inntrykk av de ansatte i Gurusoft.”

Anders R. Simensen Brynje Les hele kundehistorien
Anders R. Simensen - Brynje

“Vi har samarbeidet med Gurusoft i mange år. Når våre løsninger blir større og større jobber vi tett med Gurusoft, fordi vi ønsker nye løsninger fra dem.”

Jarl Eirik Oluf Lorentzen Les hele kundehistorien
Jarl Eirik - Oluf Lorentzen


VÅRE PRODUKTER


GURUSOFT ECOMMERCE

Løsningen for deg som er på jakt etter en høykonverterende, brukervennlig og proff nettbutikk.

Bli kjent med nettbutikkløsningen her
GURUSOFT PIM

Beriker dine kunders handleopplevelse, og gir deg et ultrasolid verktøy for håndtering av produktinformasjon.

Bli kjent med Gurusoft PIM
GURUSOFT DESIGNBYGGER

Få frie tøyler og full flex når det kommer til sideoppbygging, drag & drop, byggelementer + CSS og HTML.

Les om designbyggeren herHVORFOR VELGE OSS?
 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

Kort presentasjon i Google Slides

Lenker
Min side