Skip to main content
Til toppen

Høykonverterende og fleksibel

En nettbutikkløsning
for B2C

Alle som driver nettbutikk rettet mot B2C-markedet i dag er avhengige av å kunne tilby sømløse og personlige handleopplevelser, i de kanalene kundene befinner seg. I Gurusoft Ecommerce samles både PIM, CMS, Ecommerce og integrasjon, og gir deg alle forutsetninger for å bli konkurransedyktig i ditt marked. Vi leverer brukervennlige løsninger, med fleksibilitet og skalerbarhet få kan konkurrere med!

 

Kom i gang med nettbutikken

 

B2C-nettbutikk med Gurusoft

Med Gurusoft Ecommerce får du en helintegrert løsning som sammenfatter PIM (produktinformasjon), netthandel, kundeservice, selgerverktøy og innholdsmarkedsføring - alt i ett verktøy.

Flytt til oss, og la vår nettbutikkløsning ta forretningen din til nye høyder!

 

Ta en prat med oss om B2C-netthandel og mulighetene i Gurusoft Ecommerce

 


 

Product Information Management

Solid produktinformasjon skaper gode handleopplevelser

Bortsett fra å tilføre din bedrift forenklet intern informasjonshåndtering, gir et solid system for PIM sluttmarkedet tilgang til viktig oppdatert produktinformasjon og priser. Noe som anses som en absolutt nødvendighet for å forholde seg konkurransedyktig i dagens handelsbransje. Gurusoft tilbyr deg som kunde en brukervennlig plattform, hvor all produktrelatert informasjon kan styres fra ett og samme sted.

Bli B2C kundens førstevalg

Tilby fleksibilitet

Selv om B2C og B2B markedet ofte ønsker samme handleopplevelse på nett, er det fortsatt en del hensyn som må tas i forhold til de to kundegruppene. B2C kunder er ikke forhåndsdefinerte kunder ut fra avtaler, og må dermed løpende påvirkes til å handle i nettbutikken din. For å gjøre handleopplevelsen så enkel som mulig må B2C kunden ha enkle og trygge betalingsalternativer, og ikke minst fraktalternativer som treffer målgruppen. Kundene må også raskt kunne finne frem til produktene de er på jakt etter, og navigere seg lett rundt i nettbutikken. Her må løsninger rundt søk, meny, anbefalte produkter, alternative produkter, kampanjer og linker optimaliseres.

Full automasjon

Effektiviser interne og eksterne prosesser

Det brukes altfor ofte manuelle prosesser som er tidkrevende i begge ender av nettbutikkens verdikjede. For å unngå dobbeltarbeid og unødvendige menneskelige involveringer, tilbyr vi automatiserte prosesser som løser våre kunders utfordringer på en god og effektiv måte. Automatisering gjør løsningene både fleksible og skalerbare, slik at vi tilpasser oppsett og løsning til forretningsavtalene kundene våre inngår. Gurusoft tilbyr blant annet selgerverktøy, handleliste og innkjøpsfunksjonalitet og integrasjon med innkjøpsportal.

Hva bør du vite om dropshipping?

Enten du driver nettbutikk eller ønsker å komme i gang med det, kan det tenkes at du har hørt begrepet “dropshipping. Dropshipping er en ordreoppfyllingsmetode der du som butikkdriver ikke har varene du selger på lager, men kjøper produkter fra tredjepartsleverandør etter hvert som kundene dine legger inn bestillinger.

Les mer om dropshipping

Noen av våre kunder som har en nettbutikkløsning helt eller delvis rettet mot B2C-markedet

“Samarbeidet med Gurusoft fungerer bra og vi opplever Gurusoft som profesjonelle og dedikerte i forhold til oppgavene fra oss. De er også gode sparringspartnere med gode fagkunnskaper.”

Frode Holten Espegard Les hele kundehistorien
Frode Holten - Espegard

“Etter å ha fått nye regnskapssystemer implementert med Visma, ble vi anbefalt Gurusoft som leverandør av ny nettbutikk. Gurusoft kunne levere det vi ønsket, og var rimeligere enn flere andre tilbud.”

Rusmir Hafizovic Right Price Tiles Les hele kundehistorien
Rusmir Hafizovic  - Right Price Tiles

"Gurusoft presenterte et meget detaljert og ryddig tilbud, samtidig som referansene vi sjekket hadde gode erfaringer med dem. Vi fikk også et meget godt og solid inntrykk av de ansatte i Gurusoft.”

Anders R. Simensen Brynje Les hele kundehistorien
Anders R. Simensen - Brynje

“Vi har samarbeidet med Gurusoft i mange år. Når våre løsninger blir større og større jobber vi tett med Gurusoft, fordi vi ønsker nye løsninger fra dem.”

Jarl Eirik Oluf Lorentzen Les hele kundehistorien
Jarl Eirik - Oluf Lorentzen

Hvorfor velge oss?

 

  • Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.
     
  • Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 
     
  • Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

 

Lenker
Min side