Skip to main content
Til toppen

Forbruk og utslipp

Kom i gang med
klimaregnskap

 

Få oversikt over hvordan din bedrift eller kommune påvirker klimaet, og dokumenter resultatene for rapportering og måling av fremgang med klimaregnskap. Automatisk innsamling av energi- og avfallsdata har aldri vært enklere! Er du i tvil om klimaregnskap passer din virksomhet ? Vi har samlet våre tips i en oversiktlig sjekkliste for å gjøre det litt enklere å komme i gang!

 

 

 

 • Grafisk presentasjon av ønskede verdier i valgt tidsperiode.
   
 • Enkelt å måle og visualisere resultater sammenlignet med tidligere perioder.
   
 • Mulig å presentere tall, tabeller og grafer på deres egen hjemmeside.
   
 • Dynamiske oppdateringer etterhvert som data måles og automatisk overføres til systemet.

   

  Hvorfor Gurusoft for klimaregnskap?

  Gurusoft Report


 • Dokumentèr eget klimautslipp.
   
 • Automatisk beregning av CO2-utslipp basert på energiforbruk og -kilde.
   
 • Sammenstiller i henhold til GHG Protokollen.

Vi hjelper dere med å samle inn all data som trengs for klimaregnskapet, og sørger for at organisasjonens klimagassutslipp automatisk beregnes og settes opp i ønskede grafer, tabeller og rapporter.

Jan Erik Gran

Salgssjef og fagspesialist, Gurusoft

Se fordelene ved Gurusofts Klimaregnskap samlet i et oversiklig produktark!

 

Klimagassregnskap

Fra plan til handling

Hør energirådgiver Espen Svendsen fra Stavanger kommunes presentasjon "Klimagassregnskap og utslipp: Hvordan gå fra plan til handling?" fra Brukerforum 2019. Her forteller han hvordan et rapportsystem kan bidra til at en hel kommune når sine klimamål.

Kom i gang!

Nå klimamålene

Få grafiske presentasjoner av ønskede verdier i en gitt tidsperiode, og gjør det enkelt å både måle og visualisere resultater sammenlignet med tidligere perioder. Få dynamiske oppdateringer etterhvert som dataene måles og automatisk overføres til systemet. Med et klimaregnskap dokumenterer du enkelt eget klimautslipp. Du får automatisk beregning av CO2-utslipp basert på energiforbruk, drivstoff og avfall. Dessuten får du også sammenstilt verdier med værdata.


Hvorfor velge oss? 

 

 • Gurusoft har oppnådd status som markedsledende aktør innen rapporteringssystemer som følge av en enkel årsak – dyktige ansatte som virkelig brenner for faget.
 • Fra vårt kontor i Sandefjord jobber vi iherdig med å dele fagkunnskap med våre kunder, og arbeider kontinuerlig med å videreutvikle våre systemer for å kunne imøtekomme morgendagens krav til rapportering.
 • Vi er opptatt av at alle som investerer i våre systemer for datainnsamling, rapportering, dokumentasjon og analyse skal spare både tid og penger.
Lenker
Min side