Skip to main content
Til toppen

 

Gurusoft De

Design

------------

Template Builder fra Gurusoft er din løsning for å lage tiltalende og funksjonelle digitale maler. Med TB kan du opprette og tilpasse maler for nettsider, e-postkampanjer, annonser og mer. 

 

 

  • Merkevarebygging: Designet på nettstedet ditt reflekterer merkevarens identitet og verdier, og kan bidra til å bygge en sterk merkevarebevissthet og lojalitet blant kundene dine.

  • Konverteringer: Et godt design kan øke konverteringsraten ved å gjøre det mer attraktivt og tillitsvekkende for besøkende å handle på nettstedet ditt.

  • Konkurransefortrinn: Et unikt og attraktivt design kan skille deg ut fra konkurrentene og bidra til å skape et varig inntrykk hos kundene dine.

   

5 fordeler med å fokusere på design:

Design


  • Førsteinntrykk: Et godt design skaper et positivt førsteinntrykk og tiltrekker seg oppmerksomhet fra potensielle kunder når de besøker nettstedet ditt.

  • Brukervennlighet: Et gjennomtenkt design gjør det enkelt for besøkende å navigere på nettstedet ditt, finne det de leter etter, og fullføre ønskede handlinger, som å kjøpe produkter eller kontakte deg.

   

Ta vår netthandelstest og finn riktig løsning her

 

 

Hvorfor er design er så viktig for oss i Gurusoft?


I Gurusoft setter vi design i fokus fordi vi vet at et godt utseende og enkelt å bruke nettside eller app kan gjøre hele forskjellen for deg som bruker. Et pent design gjør ikke bare at du ser bra ut - det gjør at du føler deg bra og føler deg trygg på at du er på rett sted. Les videre for å finne ut hvorfor vi legger så mye vekt på design i alt vi gjør

 

Les mer om Gurusoft Commerce

 

Lenker
Min side