Skip to main content
Til toppen

Last ned våre gratis
guider og rapporter

Hvilke trender vil ha betydning for nettbutikken din i 2024?

Forstyrrelser i forsyningskjeden, fraktforsinkelser, mangel på arbeidskraft og global konflikt har endret måten verden driver forretning på. Hvordan skal du som driver nettbutikk rettet mot forbrukermarkedet forholde deg til dette? Last ned vår gratis B2C trendrapport!

Gå til rapporten her

Trendrapport B2B ecommerce 2024

I løpet av kort tid har 70-80% av aktørene innen B2B varehandel begynt å foretrekke selvbetjening og digitale ordre. Aktører fra bedriftsmarkedet som tidligere nølte med å kaste seg på netthandelsbølgen har fått fart på seg, og sitter nå med et hav av nye erfaringer og permanente endringer som vil påvirke deres arbeidshverdag. Last ned trendraspporten for B2B netthandel og finn ut hvordan du møter bedriftmarkedets krav i 2023!
 

Gå til rapporten her

Trendrapport B2B ecommerce 2024

I løpet av kort tid har 70-80% av aktørene innen B2B varehandel begynt å foretrekke selvbetjening og digitale ordre. Aktører fra bedriftsmarkedet som tidligere nølte med å kaste seg på netthandelsbølgen har fått fart på seg, og sitter nå med et hav av nye erfaringer og permanente endringer som vil påvirke deres arbeidshverdag. Last ned trendraspporten for B2B netthandel og finn ut hvordan du møter bedriftmarkedets krav i 2024!
 

Gå til rapporten her
 

Hva må du huske på når du skal starte nettbutikk? 

E-handelsbransjen er en av de raskest utviklede bransjene vi står overfor, og etter en (ikke uventet) boost i 2021, befinner vi oss plutselig i et marked som på kort tid har utviklet seg flere år inn i fremtiden! På lik linje som i 2021 og 2022 kommer revolusjonen innen B2C netthandel til å fortsette i 2023, mens B2B segmentet spås en 300% økning i antall bedrifter som vil gå digitalt med sin varehandelstrategi de neste to årene. Dagens nettbutikker jobber for å skape en effektiv og personalisert handelsopplevelse for kundene, og for å lykkes med dette er det et par punkter det er helt nødvendig å levere på. Disse punktene finner du i vår sjekkliste!

Få sjekklisten her

Lenker
Min side