Skip to main content
Til toppen

Om oss
 

Med 20 års innovasjon og fartstid innenfor våre kjerneområder nettbutikk- og rapportløsninger har vi tatt en lederposisjonen i flere bransjer i Norge.

Vårt motto er mer ferdigvare og færre konsulenttimer. Det skal være enkelt å komme i gang med Gurusofts løsninger, og våre kunder utvikler seg med Gurusoft. Vi er utrolig stolte av å ha fornøyde kunder som har vært med oss på reisen i 20 år. Gurusoft er et lønnsomt vekstselskap med flere hundre kunder på våre løsninger. Vi tenker langsiktig - for oss har reisen nettopp startet, og vår drivkraft er å bli enda litt bedre i morgen enn i dag.

Gurusofts visjon og ledestjerne er at våre kunder skal kunne ta forretningsbeslutninger uten teknisk begrensninger. I en verden med stadig raskere endringer er nettopp evne og vilje til endringer det ultimate konkurransefortrinn.

Vi er kjent for å snakke forretning fremfor teknologi med våre kunder, og det er nettopp dette som har vært fellesnevneren for samtlige suksesshistorier vi har vært med å bygge – nemlig en rask innledende samtale!

Ta en prat med en av våre rådgivere, og oppdag nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i din verdikjede.

 


Lenker
Min side