Skip to main content
Til toppen

Et optimalt verktøy for innholdsproduksjon

CMS - innhold og design har aldri vært enklere!

 

Vår skytjeneste, Gurusoft Ecommerce, inneholder en brukervennlig content management løsning, som gir deg full kontroll på layout, design og innhold.

 

Ubegrensede muligheter

Hva gjør Gurusofts verktøy for CMS viktig for din nettbutikk?

Driver man en nettbutikk i dag er det ikke bare nødvendig med god produktinformasjon, men også gode støttesider som bygger opp under varene eller tjenestene man leverer. Her kommer et godt Content Management System (CMS) inn som et 'must', og i vårt grunnprodukt, Gurusoft Ecommerce, inkluderes viktig CMS-funksjonalitet!

  • Vi gjør innholdsmarkedsføring enkelt, og gir deg mulighet til å jobbe effektivt med landingssider, kategorisider, artikler, synlighet og søkbarhet
  • Vår løsning inkluderer rollestyring slik at ulike ansatte får tilgang til ulike sider. Trenger du ekstern hjelp med design og innholdproduksjon? Vår løsning gjør det mulig for eksterne bidragsytere å få tilgang til egne sider i admin.
  • Gjør sidene dine søkemotoroptimaliserte ved å fylle inn SEO faner, tagstyring, og beskrivelsesfelter i admin!
  • Jobb med Google Tag Manager, sosiale medier, og digitalt innhold for salg og opplæring. Integrer mot mailsystemer som Mailchimp, Mailerlite, chattløsninger, og lignende.
  • Lag konkurransedyktige landingssider som skiller seg ut med vår Designbygger.

Med Gurusoft Ecommerce får du virkelig ALT-i-en skytjeneste med PIM, DAM, CMS, nettbutikk, og integrasjon.

Espen Jensen

Leder salg & marked, Gurusoft

Global

Din nye nettbutikkløsning -
alt i ett!

Hva gjør oss i stand til å levere markedets mest brukervennlige nettbutikkløsning? Brukerstyrt utvikling og muligheten til å samle alle viktige funksjoner i ett og samme verktøy! Vår programvare er utviklet for å dekke behovene til en vanlig norsk SMB aktør innen produktinformasjon (PIM), netthandel, innholdsmarkedsføring og kundeservice. Nysgjerrig på kostnadene dette innebærer?

Se våre priser

Cloudinary

Effektiv bilde-, dokument- og videohåndtering

Cloudinary er en funksjonsrik markedsledende skytjeneste for håndtering av bilder, videoer og dokumenter, som Gurusoft har valgt å integrere mot. Cloudinary tilpasser deres media for alle enheter!

Bli inspirert av våre kunders bildebruk

Kunder med fokus på innhold

 

Tips til ettertanke

Hva får du med Gurusofts CMS løsning?

Når du skal investere i ny nettbutikkløsning og CMS er det viktig å tenke langsiktig. Vil løsningen du går for i dag være god nok om 3 år? Vi har listet opp noen punkter som støtter opp under vår filosofi om at du som kunde vokser med Gurusoft, og aldri fra;

  • Stor grad av fleksibilitet i verktøyet.
  • Tilgjengelig support fra Guruer på kundeservicedesken.
  • Unike integrasjonsmuligheter.
  • Innholdsrik kundeportal som fungerer som ditt oppslagsverk for alt du lurer på.
  • Frihet til å utforme dine nettsider akkurat på den måten du selv ønsker.
Lenker
Min side