Skip to main content
Til toppen

Som kunde av Gurusofts skytjenester får du frihet til å fokusere på forretningen din, mens vi tar oss av det tekniske. Vi er stolte av å si at vi leverer det beste fra to verdener - standardløsninger levert som skytjenester med muligheter for kundetilpasninger. Dette gir deg som kunde økt konkurransekraft, og bidrar til at du bestandig kan gå fremover med Gurusoft i ryggen.  
 


Gurusoft og våre kunder ønsker hele tiden å gå fremover, vi må ha en plan for fremtiden som adresserer muligheter og utfordringer i de markeder våre skytjenester benyttes.
Helge Krossøy, daglig leder GurusoftHVORFOR VELGE OSS?

 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

Lenker
Min side