Skip to main content
Til toppen
<strong>Enterprise <br> skytjeneste </strong>(SaaS)
Enterprise
skytjeneste
(SaaS)
Fremtidsrettet og driftssikker
skytjeneste for virksomhetskritiske oppgaver

Som kunde av Gurusofts skytjenester får du frihet til å fokusere på forretningen din.

 

Vi er stolte av å si at vi leverer det beste fra to verdener - standardløsninger levert som skytjenester med muligheter for kundetilpasninger. Dette gir deg som kunde økt konkurransekraft, og bidrar til at du bestandig kan gå fremover med Gurusoft i ryggen.  
 

Vi tar ansvar for det tekniske

Vi garanterer full kontroll og tar totalansvar for at systemene går fremover, og inkluderer følgende i vår løsning:

 

 • Brukergrensesnitt og brukeropplevelse optimalisert for brukerne.
 • Enkelt vedlikehold, og lettvinte prosesser for å bytte ut tjenester eller komponenter som del av vår skytjeneste.
 • Sikkerhet - skal man ha kontroll på sikkerheten må man også ha full kontroll på all programkode som inngår, og det får man kun ved å ta eierskap til hele programvarearkitekturen.
 • Full fleksibilitet! Våre kunder vokser med Gurusoft, og nyter standard skytjeneste i bunnen, med ytterligere forretningsbehov på toppen!
 • Enestående skalerbarhet som bidrar til lynraske nettsider og webapplikasjoner! Våre løsninger en bygget for kompleksitet, store datamengder og trafikk.

20 år med kort vei mellom kunde og leverandør

Våre skytjenester er utviklet av norske programvareingeniører som har erfaring i utvikling av virksomhetskritiske webapplikasjoner fra slutten av 90-tallet. Dette er vi stolte av! Ved å tilby kort vei mellom kunde og utvikler kan vi i Gurusoft møte de spesifikke behovene nordiske virksomheter ofte har, og lage brukeropplevelser som treffer deres målgruppe midt i blinken! Dette bidrar til opplevelsen av Gurusofts løsninger som særdeles brukervennlige, og ledende i segmentene vi satser.

 

Sikkerhet og norsk datalagring

Datasikkerhet og norsk datalagring har fått et oppsving med innføringen av GDPR og ny personvernlovgivning i 2018. Norske programvareløsninger med lokal datalagring og sikkerhetsgarantier gir et konkurransefortrinn opp mot internasjonale aktører som oppleves å bli et viktigere og viktigere evalueringskriterie for flere bransjer og virksomheter. Gurusoft har høy fokus på sikkerhet, og har utviklet egne løsninger og tiltak for GDPR og behovet for samtykke.

Open source?


"Ingen gratis lunsj" er et kjent ordtak, slik er det også i vår industri. Alle skal leve av det de gjør og bruker tiden sin på. Følgelig finnes det ingen gratis programvare for dere som kunde av programvareløsninger, da det er kun måten du betaler på som er forskjellig.

Vi i Gurusoft benytter også åpen kildekode komponenter som del av våre skytjenester, men tar kommersielt ansvar med de sikkerhetsgarantier og support som forventes av virksomhetskritiske løsninger.

Kortreist og brukerstyrt utvikling


Kortreist produktutvikling der funksjonalitet og brukergrensesnitt er tilpasset norske behov og en mer spisset målgruppe enn åpen kildekode rammeverk og internasjonal programvareløsninger.

I tillegg er levende og brukerstyrt produktutvikling er enklere å få til når man kan samle kunder flere ganger i året sammen med kjernen av utviklingsressurser i programvarehuset. Kort vei fra idé til en produktinnovasjon er målet.

<strong>Enterprise <br> skytjeneste </strong>(SaaS)
Gurusoft og våre kunder ønsker hele tiden å gå fremover. Vi må ha en plan for fremtiden som adresserer muligheter og utfordringer i markedet.
Helge Krossøy, Daglig leder Gurusoft

Hvorfor velge oss?

 

 • Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.
   
 • Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 
   
 • Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

Lenker
Min side