Skip to main content
Til toppen

Gurusoft og sponsing

Sammen
gjør vi en forskjell

 

For oss i Gurusoft handler samfunnsansvar om hvordan vi bidrar til å skape verdi for det vi omgir oss med. Det handler om hvordan vi påvirker mennesker og miljø, og om hva som skal til for å gjøre en forskjell. På denne siden kan du lese litt mer om hvordan vi har valgt å løse denne oppgaven ved å engasjere oss i lokale, aspirerende, og unge talenter. 

Støtte til "Fremtidens idrettsledere" innen paraidretten
 

Vi i Gurusoft er utrolig stolt sponser av Catarina Larsen som nå er tatt ut av Norges Idrettsforbund til å bli en av "Fremtidens idrettsledere" innen paraidretten. 

Lederutviklingsprogrammet skal gi deltakerne verktøy og kompetanse som de trenger for å løse ulike oppgaver for å
være en ressursperson i sitt idrettslag som for eksempel trener, dommer, styremedlem eller andre roller i idrettslaget.

 

Støtte til Ukraina
 

Krisen som har rammet Ukraina er noe som opptar oss i Gurusoft, og vi har satt i gang flere tiltak for å både støtte menneskene som er igjen i landet, og de som er på vei som flyktninger til Norge.

Et støttebidrag har blitt sendt via aksjonen "Nerd Aid", som er en aksjon som mobiliserer IT bransjen for å samle inn penger til Ukraina. Innsamlingsbeløpet gis videre til Røde Kors, som i disse dager er til stede for Ukrainerne og bidrar med vann, mat, varme og beskyttelse der det trengs. Les mer her om du vil vite mer om aksjonen: https://www.spleis.no/project/212510

Videre har vi sørget for å synliggjøre Gurusoft som potensiell arbeidsgiver for Ukrainske flyktninger. Kode24 har nemlig satt i gang et tiltak for flyktninger som trenger tech-jobber å søke på når de ankommer Norge. Annonsene blir oversatt til engelsk, og arbeidsgiverne stiller seg åpne og positive til å motta søknader fra de som er på flukt. Her er Gurusoft klare for å ta i mot søknader: https://www.kode24.no/tech-jobs-norway

Sandefjord Fotball Kvinner


For oss i Gurusoft handler samfunnsansvar om hvordan vi påvirker mennesker og miljø, og om hva som skal til for å gjøre en forskjell. I Vestfold har ikke utøvere i Norges største kvinneidrett en utviklingsvei mot toppen. 

Gurusoft har støttet SF Kvinner fra dag én fordi jentene fortjener like muligheter som gutta! Det er en enorm skjevfordeling blant jenter og gutter når det gjelder sponsorstøtte. Gurusoft prioriterer nettopp SF Kvinner fordi vi ønsker å bidra til å utjevne denne forskjellen.

Hold deg oppdatert på SF Kvinners nettsider.

Sjakkspiller Johan-Sebastian Christiansen 


Sjakkinteressen startet tidlig for Sandefjordmannen Johan-Sebastian Christiansen, og etter tre år på sjakklinja ved Norges toppidrettsgymnas i Bærum bestemte han seg for å satse for fullt på spillingen. I dag holder Christiansen flere gjeve titler, og ble stormester i sjakk (GM) i 2018, bare 20 år gammel. Vi i Gurusoft er stolte av å støtte Johan-Sebastian, og gleder oss til å følge talentet videre på veien mot nye mesterskap og seire. 

Hold deg oppdatert på Johan-Sebastian HER

Gavebidrag

For oss er det også viktig å hjelpe dem som trenger det mest, både lokalt og globalt. Vi kan ikke hjelpe alle så vi forsøker over tid gi våre bidrag til ulike organisasjoner og prosjekter. 

  • TV aksjonen, i 2022 er det Leger uten grenser
  • Frelsesarmeen, støtten gikk til lokal avdeling
  • Kreftforeningen
  • SOS Kirkens Nødhjelp
  • Norsk Fosterhjemsforening
  • Refleksvester til barnehager og skoler

Larvik Turn HU


Larvik Turn HU er et lag som tilgengeliggjør sport og treningsglede for alle. Spillerne deler sitt sterke engasjement for håndball, og jobber for mottoet  "vi skal bli så gode som bare vi kan bli sammen".  I 2018 ble to av lagets spillere trukket ut til å representere Norge i Special Olympics Abu Dhabi i 2019, der de endte opp med en velfortjent bronsemedalje. Vi i Gurusoft slutter ikke å la oss imponere over lagets prestasjoner, og ser frem til å følge dem videre. 

Hold deg oppdatert på Larvik Turn HU HER

Stokke IL Fotball A-lag herre/dame og G19


Det har blitt vist god innsats i Stokke Fotball i mange år. Gurusoft har fulgt årgangene '97 til '02 gjennom flere sesonger, og nå er mange av spillerne sentrale i årets nyopprykkede A-lag.  Vi ser frem til å følge både guttene og jentene på Stokke videre, og gleder oss til flere gode prestasjoner fra de unge talentene.

Hold deg oppdatert på Stokke IL HER

Vi oppdaterer deg på utvikling i bransjen!

Velkommen til
GuruMagasinet!

 

Vi jobber kontinuerlig med å holde oss oppdatert på endringer,
utvikling, innovasjon og trender i netthandel- og rapporteringsbransjen. 

 

Norsk programvare i sentrum

Gurusoft er en kunnskapsbedrift som begeistrer kunder med krav til forretningsbeslutninger uten store tekniske begrensninger.
Vi har siden 1998 jobbet, tenkt, forsøkt, mestret og latt oss begeistre over de uendelige mulighetene som ligger i vår egen norske programvare, og latt oss motivere av målet om å utvikle produkter og tjenester som skal være ledende innenfor de bransjene vi statser.

 

Lenker
Min side