Til toppen
Gurusoft er en av landets ledende leverandører av nettbutikkløsninger. Med vår plattform får du en helintegrert løsning som sammenfatter PIM (produktinformasjon), netthandel, kundeservice, selgerverktøy og innholdsmarkedsføring - alt i ett verktøy. Kom i gang, og la vår nettbutikkløsning ta forretningen din til nye høyder!
 

Skandinavisk varehandel — skreddersydde nettbutikker for B2B & B2C

Fokus på forretning, uten tekniske begrensninger

Mer ferdigprodukt, og færre dyre konsulenttimer

Eksperter på personalisering og ytelse

Fagspesialister på nettbutikkløsninger og PIM fra netthandelsbyen SandefjordVERDT Å FÅ MED SEG!

7 tips for å lykkes med nettbutikken

Vurderer du å komme i gang med netthandel? Eller har du kanskje en løsning som ikke er god nok? Vi deg som driver B2C-nettbutikk syv enkle tips som kan bidra til å lykkes med nettbutikken!

Få med deg tipsene
HVORFOR VELGE OSS?

 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

.