Skip to main content
Til toppen

SAP
Business One

Integrasjon er kjernen i Ecommerce og vi har utviklet en egen programvare som ligger mellom SAP Business One og Gurusoft Ecommerce, vår netthandelsplattform.

 


Integrasjon - kjernen i Ecommerce

For å lykkes med vekst innen netthandel / Ecommerce må en ha helintegrerte løsninger med sitt ERP system, i dette tilfellet SAP Business One.

 

Gurusoft har satset beinhardt på integrasjonskompetanse, og kan stolt si at vi er ledende på feltet. Det er ingen tvil om at nettopp integrasjon er en av de største utfordringene i et netthandelsprosjekt, og at dype og gode integrasjoner er avgjørende for å lykkes med netthandel. Derfor har vi utviklet en egen programvare for integrasjon som ligger mellom SAP Business One og Gurusoft Ecommerce, vår netthandelsplattform.

SAP Business One

SAP Business One er en del av SAP familien, som er et av de største ERP-systemene i verden. Ikke la deg skremme av størrelsen, SAP Business One er nemlig utviklet for små og mellomstore virksomheter. Gurusoft snakker med webtjenestene til SAP og Boyum IT (eller annen SAP-forhandler) for å lese ut produkter, kunder, priser og lager, samt oppdatering av kunder og ordre tilbake til SAP.

 

Gurusofts netthandelsplattform sørger for at kunder og samarbeidspartnere får tilgang til informasjon og funksjoner som i dag kun er tilgjengelig i SAP Business One. Vi snakker her selvbetjening for deres kunder i Gurusoft Ecommerce der master-data og transaksjoner er synkronisert mellom SAP og Gurusoft. Dette gir dere en komplett bedriftsløsning og netthandelsplattform som er tar dere med inn i fremtidens digitale transformasjon.

Les mer om SAP Business One her...

 

Samarbeid med
SAP partner Bit People

Gurusoft har over flere år utviklet et godt samarbeid med den ledende SAP Business One forhandleren Bit People (Boyum IT). De sørger for at du er forberedt på å imøtekomme både egne og kundenes forventninger når det kommer til forretningsstyring, analyser og rapporter, innkjøps- og lagerstyring, produksjonsplanlegging, finansstyring og salgs- og kundeadministrasjon.

Vår netthandelsplattform er integrert med SAP Business One gjennom Bit Peoples webservices.


Les mer om Bit People og deres løsninger

Hvorfor har Gurusoft valgt å investere mye
i dette SAP-systemet?
 

 • Gurusoft har jobbet tett med systemet SAP Business One (SB1) i over 10 år.
 • Strategisk samarbeid Bit People/ Boyum IT, som leverer SB1.
 • Gurusoft har også en startpakke på hvordan systemet mappes / kobles til Gurusoft Ecommerce Cloud.
 • Gurusoft tar fullt ut ansvar for integrasjon mellom SAP Business One og Gurusoft Ecommerce Cloud.
 • SB1 kan implementeres lokalt eller i skyen, og er et veldig fleksibelt system.
 • Kombinasjonen Gurusoft Ecommerce Cloud og SB1 gir stor fleksibilitet for å tilpasse løsningen til din virksomhet.
 • SB1 passer godt til norske / nordiske bedrifter i SMB segmentet, som er typiske Gurusoft-kunder.

 

GURUSOFT PIM — Alt i en løsning!

Kunder søker og etterspør produktinformasjon som aldri før, og dette setter nye krav til deg som distributør av varer og tjenester på nett.
 

Løsningen ligger ofte i et solid verktøy for håndtering av produktinformasjon, og med Gurusoft PIM får du løst mange utfordringer i hverdagen. Integrasjon med Business Central gjør at produkter i nettbutikken automatisk berikes med produktinformasjonen dere har i ERP-systemet. Med en god integrasjon i samspill med vårt brukervennlige verktøy for å administrere produktinformasjon i nettbutikken, stiller dere svært godt rustet for å imøtekomme dagens og morgendagens krav. Gurusoft PIM er en integrert del av vår netthandelsplattform, så dere får alt i en løsning.

Unik programvare

Hvorfor er Gurusofts netthandelsplattform det beste valget ved integrasjon med Business Central?

 

 • Tilpasset nordisk varehandel — B2B og B2C.
 • Innfrir de krav som måtte være (les: ingen teknologiske begrensninger).
 • Mer ferdigvare og færre konsulenttimer.
 • Ledende på personalisering og ytelse.
 • Fagspesialister på netthandel, PIM og integrasjon fra netthandelsbyen Sandefjord.

 

Ta vår test & finn riktig løsning for deg!

Hvordan møter vi kravene til forretningsbehovet ditt?

Bransjeløsninger for B2B og B2C

Uansett hvilket marked du jobber mot kan du være sikker på at Gurusoft har en løsning som møter dine behov. Enten du har høyt volum av transaksjoner og trenger automatisering og gode integrasjoner for B2C, eller om du trenger tilrettelagte verktøy for superbrukere og forhandlerløsninger mot B2B, vil Gurusoft kunne skreddersy en plattform rettet mot ditt spesifikke marked. Vi er kjent blant våre kunder for å snakke forretning – ikke teknologi.

Hvordan gjør vi netthandel enkelt?

Brukervennlighet og fleksibilitet

Gurusoft tilrettelegger for å ha alle hovedfunksjoner som produktinformasjon (PIM), netthandel, nettsider, CMS og integrasjon i ett og samme verktøy. Dette bidrar til å gjøre distansen mellom kunde og utvikler kort, og tillater oss å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. Våre netthandelsløsninger kan dessuten utvides etter behov, og gjør det lett for kunder å kunne ta forretningsbeslutninger uten tekniske begrensninger.

Lenker
Min side