Skip to main content
Til toppen

Hva må du huske på når du skal starte nettbutikk?E-handelsbransjen er en av de raskest utviklede bransjene vi står overfor, og etter en (ikke uventet) boost i 2021, befinner vi oss plutselig i et marked som i løpet av få måneder har utviklet seg flere år inn i fremtiden! På lik linje som i 2021 og 2022 kommer revolusjonen innen B2C netthandel til å fortsette i 2023, mens B2B segmentet spås en 300% økning i antall bedrifter som vil gå digitalt med sin varehandelstrategi de neste to årene. 

Dette betyr at hvis du som skal i gang med netthandel (eller allerede driver en nettbutikk) ikke optimaliserer butikken i takt med kravene fra kundene, vil du trolig falle bakpå og miste salg. Dagens nettbutikker jobber for å skape en effektiv og personalisert handelsopplevelse for kundene, og for å lykkes med dette er det et par punkter det er helt nødvendig å levere på. 

Disse punktene deler vi gjerne med deg, og ved å laste ned vår sjekkliste for netthandel får du noen av våre beste tips for å lykkes med nettbutikken.


Lenker
Min side