Skip to main content
Til toppen

 

Gurusoft PIM

Product Information Management

------------

God produktinformasjon har blitt en forutsetning for å lykkes med netthandel. Med Gurusoft PIM berikes kundenes handleopplevelse, og legger grunnlaget for returnerende besøk!

 

 • Effektivt flerspråklig og flerkulturell støtte: For bedrifter med internasjonale markeder er det viktig å kunne administrere produktinformasjon på flere språk og tilpasse den til ulike kulturelle preferanser. En god PIM-løsning tilbyr funksjonalitet som forenkler oversettelse og tilpasning av produktinformasjon.
   
 • Automatisering av arbeidsflyt: Ved å integrere PIM med andre systemer som ERP (Enterprise Resource Planning) og e-handelsplattformer, kan bedrifter automatisere mange manuelle prosesser knyttet til oppdatering og distribusjon av produktinformasjon. Dette frigjør tid og ressurser som kan brukes på andre oppgaver.
   
 • Skalerbarhet og fleksibilitet: En god PIM-løsning bør være i stand til å vokse og tilpasse seg bedriftens behov over tid. Den bør støtte et stort antall produkter og brukere, samtidig som den kan tilpasses for å møte spesifikke krav og bransjestandarder.

   

  5 fordeler med PIM system i nettbutikken

    Product Information Management


 • Sentralisert produktinformasjon: En PIM-løsning tillater bedrifter å samle all produktinformasjon på ett sted, uavhengig av hvor dataene kommer fra. Dette gjør det enkelt å administrere, oppdatere og dele produktinformasjon på tvers av ulike kanaler og plattformer.
   
 • Konsistens og nøyaktighet: Ved å ha en sentralisert kilde for produktinformasjon, reduseres risikoen for feil og inkonsistens i produktdataene. Dette bidrar til å opprettholde nøyaktighet og integritet i informasjonen som deles med kunder og partnere.

   

Ta vår PIM-test og finn riktig løsning her

 

   

Hva er et Pim system?


Et PIM-system (Product Information Management) er et programvareverktøy som hjelper bedrifter med å samle, organisere, administrere og distribuere produktinformasjon på en effektiv måte. Det tillater bedrifter å sentralisere all produktinformasjon på ett sted, noe som gjør det enklere å opprettholde nøyaktighet og konsistens i produktbeskrivelser, bilder, priser og annen relatert informasjon. PIM-systemer muliggjør også tilpasning og tilpasning av produktinformasjon for ulike salgskanaler og markeder, noe som bidrar til å forbedre kundeopplevelsen og øke salget.

 

   

Når trenger du et PIM system?


 • Styre data fra flere kilder: Hvis du må håndtere produktinformasjon fra flere kilder, som ERP, CMS og PSP, kan et PIM-system hjelpe deg med å sentralisere og administrere disse dataene mer effektivt.

 • Stor mengde SKU-er (produkter): Når antallet produkter øker over 100 SKU-er, kan det bli utfordrende å håndtere og opprettholde nøyaktig produktinformasjon manuelt. Et PIM-system kan hjelpe med å organisere og administrere disse produktdataene mer effektivt.

 • Salg via flere kanaler: Når du selger gjennom flere kanaler, er det avgjørende å ha riktig og konsistent produktinformasjon for å sikre en sømløs kundeopplevelse. Et PIM-system kan bidra til å tilpasse og distribuere produktdataene dine til forskjellige salgskanaler.

 • Etablering av netthandel: Når du etablerer netthandel, er det viktig å ha en solid datastruktur fra ulike systemer, inkludert ERP, CMS og kundedata. Et PIM-system kan fungere som en sentral kilde for produktinformasjon og bidra til å integrere disse systemene sømløst.

 • Flere ansatte i flere avdelinger: Med mer enn 5 ansatte i flere avdelinger, øker kompleksiteten i å håndtere og styre produktdata gjennom virksomheten. Et PIM-system kan bidra til å koordinere og synkronisere dataene på tvers av avdelinger for å sikre konsistens og nøyaktighet.

 • Kundeservice henviser til økning i feil og inkonsekvenser: Hvis kundeservice rapporterer økning i feil og inkonsekvenser i produktdataene, kan det være et tegn på at det er behov for bedre styring og koordinering av dataene. Et PIM-system kan bidra til å sikre at produktinformasjonen er nøyaktig og konsistent på tvers av virksomheten.

 

   

Hva får du i Gurusoft PIM?


Gurusoft er - Et PIM system med store fordeler!

Ved å tilbyd deg hele handelsreisen med kontroll på både informasjon (CMS), netthandelsstyring (ECOM B2C), kontroll på dine bedriftskunder og avtaler (ECOM B2B), i i tillegg til styring av dokumenter, bilder og videoer i skyen (DAM), med full administrasjon og Template Builder som gir deg mulighet å bygge nettsider, produktstrukturer og design selv.

Et godt PIM-verktøy bør være en avgjørende faktor når du velger leverandør av løsning for netthandel. Gurusoft PIM gir deg ikke bare full kontroll på produktinformasjonen, med både vedlikehold og masseoppdatering som en del av netthandelsplattformen. Det er også et verktøy for innholdsmarkedsføring. I tillegg tilbyr Gurusoft unike integrasjonsløsninger, bruk av flere kanaler og mulighet for å samle alt i én felles produktdatabase for flere språk, valuta og nettsteder. Du kan finne ut mer om Gurusoft PIM her.

 

   

Book en GRATIS demo med oss

Vi hjelper deg på veien til en ny moderne nettbutikk!

 

   

Hvordan kommer du i gang med Gurusoft PIM?

 • Ta kontakt, vi har 20 åras erfaring på faget og hjelper deg å tenke riktig på veien videre.
 • Identifiser relevant data og behov. Ingen vil bruke feil verktøy, og ikke minst verktøy du ikke vet om du trenger.
 • Hvor oppstår data og finnes det kilder til integrasjon?
 • Få tilgang til verktøy og arbeidsflate for å begynne å bygge innhold og struktur.
 • Få med deg organisasjonen. Produktinformasjon oppstår ofte i ulike grader i ulike avdelinger som innkjøp, salg, markedsføring og kundeservice. Med riktig samarbeid kommer også de gode resultatene i felles produktinformasjon.
 • Ikke vær redd for å starte parallelle prosesser. Det er ofte fint å jobbe med produktinformasjon parallelt som annet arbeid iversksettes rundt ERP, design, synlighet på nett for dine kunder osv.

 

Lenker
Min side