Skip to main content
Til toppen

Kassesystem

& nettbutikk

Oppnå optimalt samspill mellom kasseløsningen og nettbutikken gjennom integrasjon med PCKasse.

 

Unik programvare


 • Tilpasset nordisk varehandel — B2B og B2C.
 • Innfrir de krav som måtte være (les: ingen teknologiske begrensninger).
 • Mer ferdigvare og færre konsulenttimer.
 • Ledende på personalisering og ytelse.
 • Fagspesialister på netthandel, PIM og integrasjon fra netthandelsbyen Sandefjord.

 

Hvorfor PCKasse og Gurusoft?


Gurusoft og PCKasse har innledet et samarbeid for å tilby et alternativ til kunder som vokser ut av standardløsningene som tilbys PCK kunder.

Vår ledende nettbutikkløsning sammenfatter PIM (produktinformasjon), netthandel, kundeservice, selgerverktøy og innholdsmarkedsføring.

I kombinasjon gir dette ingen tekniske begrensninger, og du får alt som kreves for å lykkes med varehandel.

Samarbeid med PCK 

PCK AS tilbyr et velutviklet butikkdatasystem basert på nyeste teknologi fra Micosoft. Systemet er driftsikkert, stabilt og lett å forstå - og bruker jobber visuelt i kassepunktet med en kombinasjon av touch, skanning og enkle søkerutiner.

 

Gurusoft samarbeider med PCK og har utviklet en egen standarisert integrasjon mellom PCK sin kasseløsning PCKasse og nettbutikkløsningen Gurusoft Ecommerce. PCK AS ble etablert i Sandefjord i 2005 og har som mål å lage et brukervennlig butikkdatasystem på en moderne programvareplattform. I dag er de en ledende leverandør av kasseløsninger til retail og restaurantbransjen med over 8000 aktive installasjoner.

 

Samspill mellom

Kasseløsning og nettbutikk

For å skape en helautomatisert hverdag, er det viktig med gode integrasjoner som sørger for at samspillet mellom kassesystemet og nettbutikken fungerer optimalt. Dette er avgjørende for å lykkes med salgsvekst og effektivisering.

Gurusoft har satset beinhardt på integrasjonskompetanse, og kan stolt si at vi er ledende på feltet. Det er ingen tvil om at nettopp integrasjon er en av de største utfordringene i et netthandelsprosjekt, og at dype og gode integrasjoner er avgjørende for en velfungerende platform. Derfor har vi utviklet en egen programvare for integrasjon som ligger mellom kassesystemet og nettbutikken.

 

Noen viktige punkter for PCKasse sammen med nettbutikk fra Gurusoft


 • Varesynk med PCKasse sørger for at produkter, priser og lager synkroniseres til Gurusoft.
 • Ordresynk med PCKasse der nettbutikk ordre fortløpende synkroniseres til PCKasse.
 • Enkelt å jobbe med produktinformasjon gjennom full integrert PIM (Product Information Managment) og DAM (Digital Asset Management) verktøy i Gurusoft.
 • Kjedestruktur der enkeltstående butikker i PCKasse blir satt opp til å inngå i en kjede.
 • Klikk og hent løsning der valgt butikk i PCKasse, også i kjeder, får ordren til behandling.
 • Brukervennlige administrasjonverktøy gjør det gøy og enkelt å jobbe aktivt med nettsider og nettbutikk.
 • B2B løsninger der butikk kan sette opp mer avanserte forretningsmodeller tilpasset foreninger, idrettslag og forhandlere, alt dette styrt gjennom Gurusoft nettbutikkløsning.

 

Hvorfor velge oss?

 

 • Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.
   
 • Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 
   
 • Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

GURUSOFT PIM — Alt i en løsning!

 

Kunder søker og etterspør produktinformasjon som aldri før, og dette setter nye krav til deg som distributør av varer og tjenester på nett. Løsningen ligger ofte i et solid verktøy for håndtering av produktinformasjon, og med Gurusoft PIM får du løst mange utfordringer i hverdagen.

Integrasjon me PCKasse gjør at produkter i nettbutikken automatisk berikes med produktinformasjonen dere har i andre systemer. Med en god integrasjon i samspill med vårt brukervennlige verktøy for å administrere produktinformasjon i nettbutikken, stiller dere svært godt rustet for å imøtekomme dagens og morgendagens krav. Gurusoft PIM er en integrert del av vår netthandelsplattform, så dere får alt i en løsning.

 

Lenker
Min side