Til toppen

Det blir stadig viktigere med god oversikt over forbruk i bygg og eiendommer. Derfor er et godt energioppfølgingssystem helt essensielt. Gurusoft tilbyr bransjens beste energioppfølgingssystem når det gjelder brukervennlighet, fleksibilitet og skalerbarhet. Med Gurusoft EOS får man alt fra enkel oversikt over forbruk og reduserte kostnader, til avanserte analyser for å forstå årsaken til overforbruk og feil. Kontakt oss i dag for en prat om energioppfølging, og en uforpliktende gjennomgang av systemet.


 

Inneholder alle innsamlede data fra alle energikilder og vann.

Hovedmålere, undermålere og fiktive eller beregnede målere med god oversikt.

Grafisk og tabellarisk presentasjon i faste rapporter, eller etter eget oppsett.

Gir ET-kurver per bygg/bygningsmasse

Gir samsvarsgrafer som viser forholdene mellom ulike energikilder per bygg, gjerne satt sammen med utetemperatur i samme periode.

Gir et energi- og miljøregnskap for ønsket periode.

Gir avvik i energiforbruk ut i fra budsjett/referanseår.

image
 

 

Hvorfor velge oss? 

Gurusoft har oppnådd status som markedsledende aktør innen rapporteringssystemer som følge av en enkel årsak – dyktige ansatte som virkelig brenner for faget.

Fra vårt kontor i Sandefjord jobber vi iherdig med å dele fagkunnskap med våre kunder, og arbeider kontinuerlig med å videreutvikle våre systemer for å kunne imøtekomme morgendagens krav til rapportering.

Vi er opptatt av at alle som investerer i våre systemer for datainnsamling, rapportering, dokumentasjon og analyse skal spare både tid og penger.