Skip to main content
Til toppen

Business to business

En nettbutikkløsning
for B2B

Få fart på omsetningen i din B2B nettbutikk!
Hos Gurusoft får du en skreddersydd løsning for B2B markedet

 

Kom i gang med nettbutikken


Lurer du på hvilke trender du som netthandelsaktør i B2B-markedet må se opp for i 2024?


Lurer du på hvilke trender du som netthandelsaktør i B2B-markedet må se opp for i 2024?

 

Automatisering

Effektiviser interne og ekserne prosesser

Det brukes i dag altfor ofte manuelle prosesser som er tidkrevende i begge ender av verdikjeden. For å unngå dobbeltarbeid og unødvendige menneskelige involveringer, tilbyr vi automatiserte prosesser som løser kundenes utfordringer på en god og effektiv måte. Automatisering gjør løsningene både fleksible og skalerbare, slik at vi enkelt tilpasser oppsett og løsning til forretningsavtalene kundene inngår i en kundeavtale. Vi tilbyr blant annet selgerverktøy, handleliste og innkjøpsfunksjonalitet og integrasjon med innkjøpsportal.

Ønsker du å få en gjennomgang av bransjeløsninger for B2B? - book en demo

Selvbetjening

Gi kundene fleksibilitet og frihet

Selvbetjening gir kunden mulighet til å selv registrere ordrer, akkurat når det passer dem. Hensikten vår er å tilgjengeliggjøre all relevant data om forretningsforholdet, slik at kunden enkelt manøvrerer seg gjennom en ny handel. Vi gir blant annet tilgang til ordrestatus og avtaleprodukter, priser og prislister, lagerstatus og leveringstid og ikke minst ordre- og fakturahistorikk. Vi bruker all vår tid på å tilføre deres kunder verdi, og gir de muligheten til en personifisert handleopplevelse.

Se våre priser og planer

Personalisering og ytelse

Hva innebærer et «alt i ett» verktøy?

Et stort fortrinn som B2B-aktør er at vi er ledende både på personalisering og på ytelse. Vår løsning gir deres kunder muligheten til en personifisert nettbutikk rett etter innlogging, hvor alt er tilpasset den enkelte kunden. For store virksomheter med rammeavtaler er det blant annet blitt et krav at kun produkter i avtale ligger tilgjengelig i nettbutikken. Deres kunder får kundespesifikke produkt og produktsortiment, og dette med god ytelse.

Les mer om mulightene med Gurusoft Commerce

Noen av våre kunder har en nettbutikkløsning helt eller delvis rettet mot B2B-markedet

"Eksisterende nettsider holdt ikke god nok standard og dekket ikke fremtidige behov. Løsningen fra Gurusoft gir et betydelig løft for oss, samt flere nye muligheter. Nå får vi en dynamisk plattform, hvor det er lettere å oppdatere og vedlikeholde innhold. Plattformen til Gurusoft gir oss mulighet til å tenke nytt!"

Stig Ove Johnsen Eiksenteret Se flere referanseprosjekter
Stig Ove Johnsen - Eiksenteret

“Integrasjonen med vårt ERP-system var en av faktorene som fikk oss til å inngå samarbeid med Gurusoft”

Jan Ove Fiksdal Anda-Olsen Se flere referanseprosjekter
Jan Ove Fiksdal - Anda-Olsen

“Gurusoft er tydelige og enkle å forholde seg til, gjennom dette har vi lært mye underveis og kommet frem til gode løsninger i fellesskap. Vi opplever et godt samarbeid med både Gurusoft og Amesto.”

Kjetil Hansen Seagull Se flere referanseprosjekter
Kjetil Hansen - Seagull

“Med mange år samarbeid har Gurusoft ført vår nettbutikk opp i nye høyderl”

Oluf Oluf Lorentzen Se flere referanseprosjekter
Oluf - Oluf Lorentzen

Hva skjer innen B2B netthandel akkurat nå?

Er det en ting som er sikkert. så er det at B2B aktører trenger en strategi på nett for å lykkes i 2023.

Tidkrevende og manuelle arbeidsrutiner må reduseres, og "face to face" møter med potensielle kunder er nå langt fra like viktig som før.


Hvorfor velge oss?

 

  • Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.
     
  • Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 
     
  • Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

 

Lenker
Min side