Til toppenEn B2B nettbutikk opplever helt andre krav enn nettbutikker som selger til forbrukere. Bedriftskunder krever løsninger med høyere presisjon og større funksjonalitet, så som B2B-aktør har vi i Gurusoft fokus på effektive, oversiktlige og personifiserte kundeopplevelser.


Hva må man ha i en god netthandelsløsning for B2B?

Kundens prisavtaler og rabatter tilgjengelig i nettbutikk

Automatisering og selvbetjening

Fleksibilitet og skalerbarhet

Kundespesifikke produkter/produktsortiment

Personalisert innhold og god ytelse

Opplæring og kundeserviceLurer du på hvilke trender du som netthandelsaktør i B2B-markedet må se opp for i 2021?Noen av våre kunder som har en nettbutikkløsning helt eller delvis rettet mot B2B-markedet

HVORFOR VELGE OSS?
 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

Kort presentasjon i Google Slides

.