Skip to main content
Til toppen

Microsoft 365 Business Central

Skyløsninger

Integrer Microsoft Dynamics 365 Business Central med nettbutikken!

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central er et  fullverdig skybasert forretningssystem, også kalt et ERP-system. Systemet utmerker seg ved stor fleksibilitet og er beregnet på små og mellomstore bedrifter.  En skyløsning som tilpasser seg dine behov og gir deg kontroll over finans, produksjon, salg, prosjektstyring, og mer.

Microsoft Dynamics 365 Business Central 

 

5 Grunner til å velge Business Central ERP

1. Kostnadskontroll: Reduser årlige IT-kostnader med Business Central's fleksible lisensmodell. Unngå ekstra kostnader knyttet til eksterne servere og vedlikehold.

2. Brukervennlighet og rolledefinisjon: Enkel og tydelig grensesnitt som reduserer opplæringstid og HR-henvendelser. Tydelig definerte roller for økt produktivitet.

3. Salgsvekst og forbedret kundeservice: Verktøy for overvåking av salgssykluser og prioritering av kunder. Reduser ubetalte fakturaer og forbedre kundeinteraksjoner.

4. Skyløsning for budsjett- og tidskontroll: Sentraliser bedriftens operasjoner for bedre kontroll over tid og økonomi. Omfattende funksjoner for budsjettering, planlegging og oppgavestyring.

5. Optimalisering av leverandørkjeden: Effektiv håndtering av forsyningskjeden for å unngå bakordrer. Optimaliser lagerplass og  forbedre produksjonsplanleggingen.

 

Les mer om Oseberg her: Om oss i Oseberg Solutions

Samarbeid med
Microsoft partnere

Gurusoft har samarbeid med flere ledende Microsoftpartnere som Oseberg Solutions, Pilaro og Trimit.

 

Største aktøren her har vært Oseberg Solutions, og sammen har vi levert mange gode løsninger. Oseberg Solutions har siden år 2000 levert, implementert og utviklet Dynamics NAV. Oseberg Solutions er en komplett leverandør av Microsoft teknologi med Dynamics 365 Business Central, Dynamics 365 Customer Engagement (CRM), Business Intelligence (BI), Microsoft 365 og Power Platform. Selskapets ekspertområder er grafisk industri, prosjekt-/produksjonsrettet industri, økonomi/regnskap/rapportering og handel. Felles for alle ekspertområder er kravene til funksjonalitet og fleksibilitet i løsningene.  

Oseberg Solutions er lokalisert i Tønsberg og Oslo, og er 70 dedikerte medarbeidere fordelt i ulike avdelinger med spisset kompetanse innenfor de ulike fag-/ekspertområder. De ansatte har høy faglig kompetanse, og hjelper til daglig mer enn 250 kunder med å skape mer effektive virksomheter. Selskapet ble i 2022 kåret til «Årets Business Central Partner» av Microsoft Norge. 

Investeringskalkulator

Vi har laget en investeringskalkulator som viser hvilke gevinster man oppnår ved å investere i netthandel.

 

 • Microsoft Dynamics NAV har i mange år vært flaggskipet til Microsoft Dynamics på ERP. Her for SMB markedet. Gurusoft  har i over 10 år utviklet en egen programvare som installeres på ERP-server som kobles mot ulike versjoner av NAV.
 • Med introduksjon av Business Central av Microsoft de siste årene, har Gurusoft sertifiserte utviklere inhouse, samt bygger ferdig integrasjonsløsning og hyllevare mot Business Central skyløsning. 
 • Gurusoft har også en startpakke på hvordan systemet mappes / kobles til Gurusoft Integration.
 • Gurusoft tar fullt ut ansvar for integrasjon mellom Business Central, NAV og Gurusoft Commerce Cloud.
 • Automatiser rutineoppgaver og prosesser for å frigjøre tid og ressurser for viktigere forretningsaktiviteter med Microsoft og Gurusoft i kombinasjon.


Optimaliser din forretningsytelse med Gurusoft Integration for Microsoft Dynamics 365 Business Central, og opplev en sømløs og effektiv integrasjon som gir deg full kontroll over dine forretningsprosesser.  Skybasert eller On-premises Integrering? Gurusoft Integration støtter begge distribusjonsmodellene, slik at du kan integrere dine systemer uavhengig av hvor de er lokalisert.

For å lykkes med vekst innen netthandel og Ecommerce må en ha helintegrerte løsninger med sitt ERP system, i dette tilfellet Microsoft Dynamics Business Central og On-Prem løsning NAV.
 

Gurusoft har satset beinhardt på integrasjonskompetanse, og kan stolt si at vi er ledende på feltet. Det er ingen tvil om at nettopp integrasjon er en av de største utfordringene i et netthandelsprosjekt, og at dype og gode integrasjoner er avgjørende for en velfungerende platform. Derfor har vi utviklet en egen programvare for integrasjon som ligger mellom Microsoft Dynamics 365 Business Central og Gurusofts Ecommerce netthandelsplattform.

Dynamics 365 Business Central har allerede over 160 000 installasjoner verden over, og her har Gurusoft bygget en ferdig integrasjonskontrakt for å løse oppsett og import/eksport av grunndata, produktinformasjon, kunde og ordre. Sammen med ERP partner løser vi sømløshet og fordeler fra begge systemer. 

Dynamics NAV (Navision) har ikke vært utviklet med tanke på integrasjon, så her har Gurusoft over 10 år utviklet en egen programvare som installeres på ERP-server, og som gir oss mulighet til å knytte all grunndata fra ERP opp i skyen! Gurusoft har gode plugins for alle versjoner av Dynamics NAV. 

Ofte stilte spørsmål om integrasjoner:

GURUSOFT PIM — Alt i en løsning!

Kunder søker og etterspør produktinformasjon som aldri før, og dette setter nye krav til deg som distributør av varer og tjenester på nett.
 

Løsningen ligger ofte i et solid verktøy for håndtering av produktinformasjon, og med Gurusoft PIM får du løst mange utfordringer i hverdagen. Integrasjon med Business Central gjør at produkter i nettbutikken automatisk berikes med produktinformasjonen dere har i ERP-systemet. Med en god integrasjon i samspill med vårt brukervennlige verktøy for å administrere produktinformasjon i nettbutikken, stiller dere svært godt rustet for å imøtekomme dagens og morgendagens krav. Gurusoft PIM er en integrert del av vår netthandelsplattform, så dere får alt i en løsning.

Unik programvare

Hvorfor er Gurusofts netthandelsplattform det beste valget ved integrasjon med Business Central?

 

 • Tilpasset nordisk varehandel — B2B og B2C.
 • Innfrir de krav som måtte være (les: ingen teknologiske begrensninger).
 • Mer ferdigvare og færre konsulenttimer.
 • Ledende på personalisering og ytelse.
 • Fagspesialister på netthandel, PIM og integrasjon fra netthandelsbyen Sandefjord.

Hvordan gjør vi netthandel enkelt?

Brukervennlighet og fleksibilitet

Gurusoft tilrettelegger for å ha alle hovedfunksjoner som produktinformasjon (PIM), netthandel, nettsider, CMS og integrasjon i ett og samme verktøy. Dette bidrar til å gjøre distansen mellom kunde og utvikler kort, og tillater oss å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. Våre netthandelsløsninger kan dessuten utvides etter behov, og gjør det lett for kunder å kunne ta forretningsbeslutninger uten tekniske begrensninger.

Hvordan møter vi kravene til forretningsbehovet ditt?

Bransjeløsninger for B2B og B2C

Uansett hvilket marked du jobber mot kan du være sikker på at Gurusoft har en løsning som møter dine behov. Enten du har høyt volum av transaksjoner og trenger automatisering og gode integrasjoner for B2C, eller om du trenger tilrettelagte verktøy for superbrukere og forhandlerløsninger mot B2B, vil Gurusoft kunne skreddersy en plattform rettet mot ditt spesifikke marked. Vi er kjent blant våre kunder for å snakke forretning – ikke teknologi.

Hvorfor velge oss?

 

 • Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.
   
 • Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 
   
 • Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

Lenker
Min side