Skip to main content
Til toppen

Aktører som har digitalisert tjenester ved bruk av Gurusofts DataHub.

Vi lever av tillit og ved å kunne vise online data til våre kunder, underbygger vi den tilliten.

Truls Dishington

Leder for operasjonelle aktiviteter, Green Mountain

Store tidsbesparelser

Automatisk rapportering.

Med våre siste tilkommende løsninger er Gurusoft å regne som kommunens Data HUB. Vi bistår med løsninger for kontroll og rapportering av alt fra;

rent og trygt vann

vanntap/lekkasjer

optimal energiforbruk

overløp

rensegrad

slamrapportering

og andre driftsrapporter m.m.

All data.

I ett system.

Vi vet at behovet for effektiv rapportering på en trygg og oversiktlig måte er stort. Derfor er det en fordel å kunne forholde seg til ett dekkende rapportsystem, med tilgjengelige data fra samtlige anlegg. Med Gurusoft Report knyttes systemene sammen, og sørger for å samle data i ett og samme system for behandling og rapportering. Stikkord som LoRa, IoT, Elhub, maskinlæring, klima- og energiregnskap tilbys i løsningen.

Det betyr egentlig ikke noe hvor man sitter, for man har tilgang til dataene så lenge man har nettet oppe og går. Det å kunne gå inn å jobbe med det samme hvor man sitter, har vært fantastisk.

Odd Petter Habbestad

Prosjekt og driftsleder i Bømlo Vatn og Avløpsselskap AS

Fagløsninger

For vann og
avløp

Med automatisk mottak av alle analysedata for vann og avløp får du som kunde full oversikt, samtidig som du i kombinasjon med driftsdata enkelt kan skaffe overblikk over status på anleggene. På denne måten oppdages dessuten overskridelser utenfor grenseverdiene raskt. 

Vår løsning er dessuten optimal for effektiv myndighetsrapportering, som for eksempel MATS og Fylkesmannrapportering (KOSTRA), da systemet genererer disse rapportene helt automatisk.
 


Hvorfor velge oss? 

Gurusoft har oppnådd status som markedsledende aktør innen rapporteringssystemer som følge av en enkel årsak – dyktige ansatte som virkelig brenner for faget.

Fra vårt kontor i Sandefjord jobber vi iherdig med å dele fagkunnskap med våre kunder, og arbeider kontinuerlig med å videreutvikle våre systemer for å kunne imøtekomme morgendagens krav til rapportering.

Vi er opptatt av at alle som investerer i våre systemer for datainnsamling, rapportering, dokumentasjon og analyse skal spare både tid og penger.

Lenker
Min side