Skip to main content
Til toppen

Oluf Lorentzen: Godt utviklet samarbeid lønner seg

Matleverandøren Oluf Lorentzen AS startet opp i 1869, og er i dag en av landets fremste leverandører av matvarer til dagligvare- og storkjøkkenmarkedet.


Et godt samarbeid innledes

Oluf Lorentzen har vært lenge i matbransjen, og ettersom årene har gått har samarbeidet med Gurusoft også blitt av det lange og gode slaget. Samarbeidet begynte tilbake i 2013, etter at matleverandøren trengte oppgraderinger av deres logistikk- og økonomisystem. De trengte en bedre integrasjon mellom nettsiden og ERP-systemene, og via deres gamle ERP-leverandør fikk selskapet høre om mange gode samarbeidsprosjekter med Gurusoft.
 

Iverksetting av tiltakt

Gurusoft og Oluf Lorentzen har gjennom flere års samarbeid fått opp en avansert netthandelsløsning. En løsning som leverer mer enn logistikk- og økonomisystemet, slik samarbeidet begynte med. Det begynte med oppgradering av Oluf Lorentzen sin interaksjon mellom nettside og ERP-system, før det eskalerte til en hel nettbutikk. I første omgang ble det en B2B nettbutikk, men i løpet av samarbeidet ønsket Oluf Lorentzen å satse større, og utvide med en B2C nettbutikk også. Selskapet fikk med det på plass to nettbutikker med Gurusoft sine systemer, og fikk etablert seg både i privat- og bedriftsmarkedet. 
 

“Vi har samarbeidet med Gurusoft i mange år. Når våre løsninger blir større og større jobber vi tett med Gurusoft, fordi vi ønsker nye løsninger fra dem.” - Jarl Eirik, IT-direktør i Oluf Lorentzen.

Stadig utvikling
 

I likhet med selskapene har samarbeidet mellom Gurusoft og Oluf Lorentzen utviklet seg til å fungere godt. Samarbeidet er i stadig utvikling, og selskapene hjelper hverandre framover. Gurusoft hjalp for eksempel Oluf Lorentzen med å ta forretningsbeslutningen om å satse på privatmarkedet, samt å gjennomføre strategien i løpet av kort tid. Med andre ord, det lønner seg å satse på gode samarbeidspartnere.

Besøk Oluf sin nettbutikk: https://www.oluf.no/

Lenker
Min side