Til toppen

 

"Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede."TOPPSAKER FRA GURUBLOGGEN


WEBINAR: 6 tips for å lykkes med netthandel

Hva er nøkkelen til å drive suksessful netthandel? Helge Krossøy og Espen Jensen gir sine beste tips til deg som er interessert i å lykkes på nett. Meld deg på nå!

Bli med
Gurusoft har konsept for digital dataflyt!

I norske kommuner er det stor etterspørsel etter et konsept for samling av alle virksomhetskritiske data til analyser og rapporteringer, både til myndigheter og andre funksjoner i kommunen. Gurusoft har nå utviklet dette konseptet i sin Data HUB

Se filmen
Rask oppstart med riktig pakke

Ingen forretning er lik - men ofte er ambisjonene de samme! Derfor har vi laget et sett med pakkeløsninger for å sikre at akkurat DIN butikk får en løsning som passer deg, på det stadiet du er nå.

Les om pakkeløsninger
VÅRE PRODUKTER


Gurusoft Ecommerce


Gurusofts netthandelsplattform er laget spesielt for å tilføre markedet en programvare som dekker behov innen produktinformasjon (PIM), nettbutikk samt nettside, innholdsmarkedsføring, integrasjon og kundeservice, alt i en løsning og en samarbeidspartner.


Les mer om vår nettbutikkløsning

Gurusoft Report


Gurusofts rapportløsning er markedets mest brukervennlige og effektive system for datainnsamling, analyse og rapportering. Vi har spesialutviklede bransjeløsninger for kommunalteknikk, bygg og eiendom, industri og produksjon samt energi og fjernvarme.


Les mer om våre rapportløsninger

HVA KUNDENE SIER OM OSS


 

NOEN AV KUNDENE VI JOBBER MED