Til toppen


 

Kunder søker og etterspør produktinformasjon som aldri før, og dette setter nye krav til deg som distributør av varer og tjenester på nett. Løsningen ligger ofte i et solid verktøy for håndtering av produktinformasjon, og med Gurusoft PIM får du løst mange utfordringer i hverdagen gjennom funksjonalitet og verktøy du kan lese mer om nedenfor.


Verktøy for effektiv vedlikehold og masseoppdatering av produktinformasjon som del av netthandelsplattform.

Ledende bilde-, video- og dokumenthåndtering i skyen sømløst integrert via adminverktøy.

Verktøy for innholdsmarkedsføring knytter interesse- og trygghetsskapende innhold (CMS) til produkter.

Integrasjon med grunndata fra ERP og andre produktkataloger

Verktøy for å strukturere data gjennom kategorier, attributter, verdilister og tags.

Mulighet for en felles produktdatabase for flere språk, valuta og nettsteder.

Produktinformasjon i mange kanaler og formater; web, netthandel, mobil, markedsføring, pdf/print, markedsplasser, datablader, brosjyrer og FDV.
HVORFOR VELGE OSS?
 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter    for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende  bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og  suksess for våre kunder!