Skip to main content
Til toppen

Administrer all produktinformasjon på et sted

Gurusoft PIM

Product Information
Management

God produktinformasjon har blitt en forutsetning for å lykkes med netthandel. Med Gurusoft PIM berikes kundenes handleopplevelse, og legger grunnlaget for returnerende besøk!
Er du i tvil om du trenger PIM? Ta vår enkle netthandelstest, og få en uforpliktende vurdering!

 

Kom i gang med nettbutikken.

Gurusoft PIM (Product Information Management) er en systemløsning som hjelper deg å samle inn, strukturere og berike all informasjon om produktene dine.

 

 • Bruksanvisninger
 • Filmer
 • Produkthistorier
 • Visuelle elementer
 • Unikt produktnummer
 • Navn
 • Beskrivelse
 • Produktbilder og miljøbilder

Kunder søker og etterspør produktinformasjon som aldri før, og dette setter nye krav til deg som distributør av varer og tjenester på nett. Produktinformasjon består i stor grad av tekster, bilder og spesifikasjoner, men kan også omfatte innhold. Gurusoft PIM er designet for å møte alle de høye kravene som stilles til produktinformasjon i e-handel - men kan brukes til så mye mer. Med Gurusoft PIM får du løst mange utfordringer i hverdagen gjennom funksjonalitet og verktøy du kan lese mer om nedenfor.

 

Informasjon som er lagret i en PIM-løsning kan være:

Kundene setter nye krav til produktinformasjon

Godt innhold og solid informasjon
skaper gode kundeopplevelser

Bortsett fra å tilføre din bedrift forenklet intern informasjonshåndtering, gir et solid system for PIM sluttmarkedet tilgang til viktig oppdatert produktinformasjon og priser. Noe som anses som en absolutt nødvendighet for å forholde seg konkurransedyktig i dagens handelsbransje. Gurusoft tilbyr deg som kunde en brukervennlig plattform, hvor all produktrelatert informasjon kan styres fra ett og samme sted.

PIM = input >> produktberikelse >> output

Den automatiserte PIM verdikjeden

I de fleste virksomheter med et visst volum av produkter er det mye å spare på å unngå dobbeltarbeid. I praksis betyr dette varemaster i ERP integrert med eget PIM verktøy i skyen. Bransjekataloger, produsenter og leverandører er andre kilder til data som det kan være mye å tjene på å hente data fra. Produktdatabasen i skyen blir så den viktigste kilden til informasjon for kanaler som web, netthandel, markedsplasser og teknisk produktdokumentasjon.

Bilde, video og dokumenthåndtering i skyen

Sømløs integrasjon via
Gurusofts adminverktøy

Gurusoft flytter bilder ut i skyen, og integrerer med bildetjenesten «Cloudinary». På denne måten forblir bilder og videoer tilgjengelige for alle med tilgang i skyen, og åpner for eksepsjonell enkel opplasting, lagring og bildehåndtering på ett og samme sted. Videre kan du benytte deg av ekstra funksjoner som bulkopplastinger med varenummer, og automatisk knytting av produkt til nettbutikken.

Uttrekk, opplasting og vedlikehold

Produktberikelse via regneark

Gjennom Gurusofts adminverktøy kan dere eksportere hele eller deler av produktkatalogen til regneark som Microsoft Excel eller Google regneark. Produktberikelse via regneark er effektivt når det er snakk om store mengder data som skal opparbeides eller vedlikeholdes/endres. Dere kan enkelt trekke ut hele eller deler av produktkatalogen, vedlikeholde produktinformasjon i regneark og laste opp produktkatalogen.

Produkter alltid oppdatert i alle kanaler

Hvilke kanaler benytter data fra PIM?

Det er en stor trygghet for en organisasjon å vite at oppdateres produktet ett sted så er informasjonen oppdatert og tilgjengelig i hele kundereisen og for alle eksterne kanaler/brukere av produktinformasjon. Dette inkluderer nettsider/web, nettbutikk, mobil, digital markedsføring, kampanjer, tilbud, markedsplasser, teknisk dokumentasjon. I tillegg vil en oppdatert PIM være det foretrukne verktøy også for egen organisasjon med produktansvarlige, selgere, konsulenter og kundeservice.

Bransjeløsninger for B2B og B2C

Hvordan møter vi krav til forskjellige forretningsbehov?

Uansett hvilket marked du jobber mot kan du være sikker på at Gurusoft har en løsning som møter dine behov. Enten du har høyt volum av transaksjoner og trenger automatisering og gode integrasjoner for B2C, eller om du trenger tilrettelagte verktøy for superbrukere og forhandlerløsninger mot B2B, vil Gurusoft kunne skreddersy en plattform rettet mot ditt spesifikke marked. Vi er kjent blant våre kunder for å snakke forretning – ikke teknologi.

Hvorfor velge oss?

 

 • Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.
   
 • Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 
   
 • Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

Lenker
Min side