Skip to main content
Til toppen

Når vet man om tiden er inne for å skaffe seg PIM (Product Information Management)?En PIM-løsning forbedrer produktiviteten ved å gjøre teamene dine mer effektive, og i stand til å levere nøyaktig og konsistent produktinformasjon. Produktinformasjonen er grunnlaget for riktig og god håndtering av informasjon og kommunikasjon med dine kundegrupper, der målet til slutt er en eller flere transaksjoner. PIM bistår deg og teamet ditt i å lage bedre prosesser rundt opplæring og informasjonsformidling, som igjen gir større grunnlag for mersalg.
 

Gurusoft tilbyr PIM inkludert i vårt grunnprodukt Gurusoft Ecommerce og vårt mål er å dekke de grunnleggende PIM behovene i vår netthandelsplattform. Sammenlignet med rendyrkede PIM plattformer sier vi typisk at vi har 80% av funksjonalitetene, men inkludert i ett og samme brukervennlige verktøy, og ikke minst, innenfor samme månedspris. Ergo høy kvalitet/pris forhold.

Men når vet du egentlig om du har behov for PIM? Er det en magisk grense på produktantall, eller kanskje noe annet? Vår erfaring er at det er flere faktorer som spiller inn, og vår sjekkliste for PIM vil gi deg en god indikator på hvorvidt det er et reelt behov for Product Information Management i din forretning. 


Lenker
Min side