Skip to main content
Til toppen
Triple-S: Fra nettbutikk-prosjekt til nye nettsider

Triple-S: Fra nettbutikk-prosjekt til nye nettsider

Triple-S ble startet opp i 1991, og er i dag et selskap som fokuserer sin virksomhet rundt automatisering, digitalisering og nettverk og cyber security.


Triple-S hadde lenge adskilt nettbutikk, nettside og blogg, og ønsket heller ikke i første omgang å samle disse inn i én løsning. Gurusoft ble i utgangspunktet kun valgt som leverandør av nettbutikk integrert med Visma Business, men endte opp med å levere både nettbutikk og nettside i samme portal. Triple-S ønsket å skrive artikler for å fremme kunnskap og opplæring rundt produktene, så målet var å lage en nettside som også kunne brukes til salg. 

Hvorfor Gurusoft? 

“Vi så at Gurusoft Ecommerce kunne brukes på en god og effektiv måte” - Sonia Pamela M. Saavedra, markedsansvarlig i Triple-S. 

Prosjektet:

  • B2B-handel

  • Integrasjon mot Visma Business

Etter litt justeringer av målbildet ble lansering av ny nettside hovedfokuset til Triple-S i fase én. Gurusoft Ecommerce sin plattform for innholdsmarkedsføring bidro til en tydelig forbedring av Triple-S sin gamle nettside, og de har i dag en stilren og informativ side. Målet videre ble å integrere nettbutikken i samme løsning, hvilket de i dag har fått til. Gurusoft har presentert en løsning hvor Triple-S kan skjule nettbutikken for uregistrerte brukere, og dermed først og fremst presentere de informative innholdssidene. Dagens løsning har bidratt til fine og brukervennlige sider for Triple-S.

Kommentar fra Triple-S

“Vi er godt fornøyd, og den nye nettsiden er en klar forbedring fra den tidligere løsningen” - Sonia Pamela M. Saavedra, markedsansvarlig i Triple-S. 

Se nettsidene her: https://www.triple-s.no/

Lenker
Min side