Skip to main content
Til toppen
Right Price Tiles: Netthandelsløsning resulterte i økt omsetning

Right Price Tiles: Netthandelsløsning resulterte i økt omsetning

Kjeden ble etablert i 2005, og har i dag 13 butikker rundt om i Norge. Butikkjeden hadde først hovedfokus på keramisk flis og naturstein, men driver nå også med salg av parkett og laminat, panelplater til bad og kjøkken, samt VVS.


Med sine 13 butikker har Right Price Tiles et stort omfang av kunder og muligheter rundt om i landet. Ønsket og behovet for en felles kanal med informasjon om produkter og alle butikkene ble stadig større. Right Price Tiles ville gi kundene mulighet til å handle på nett, og ønsket å tilby en “klikk og hent” løsning. I tillegg ønsket Right Price Tiles å nå ut til nye kunder, så dermed ble løsningen iverksetting av en nettbutikk. 

Hvorfor Gurusoft? 

“Etter å ha fått nye regnskapssystemer implementert med Visma, ble vi anbefalt Gurusoft som leverandør av ny nettbutikk. Gurusoft kunne levere det vi ønsket, og var rimeligere enn flere andre tilbud.” - Rusmir Hafizovic 

Prosjektet:

  • B2B- og B2C-handel

  • Integrasjon mot Visma Retail og SmartStore

Samarbeidet med Gurusoft har gitt Right Price Tiles en løsning som samsvarer med de innledende ønskene. Resultatet ble en nettbutikk koblet opp mot regnskapet, med sidefunksjoner som klikk&hent-løsning, lagerstatus ol. Dette har gitt økt kundeopplevelse, noe den økte kundemassen til Right Price Tiles gjenspeiler. 

Resultatene etter lanseringen har ikke latt vente på seg for Right Price Tiles. Med den gamle løsningen hadde de en årlig omsetning på 0,8 millioner, og bare ut året fra lansering med Gurusoft 16. juli 2017 omsatte de for 4,7 millioner kroner. Kun det siste året (2018) har de omsatt for hele 14 millioner, klart over egen målsetning på 10 millioner. Right Price Tiles er dermed godt fornøyd med resultatene lanseringen har gitt dem. 

Kommentar fra Right Price Tiles:

“Som B2C-aktør trengte vi en løsning som utfordret Gurusoft i deres leveranse, men de møtte våre krav og vi er godt fornøyde med resultatet”
- Rusmir Hafizovic

Sjekk ut Right Price Tiles sin nettbutikk på https://www.rightpricetiles.no/

Lenker
Min side