Skip to main content
Til toppen
Eik Maskin: En hjelpsom og kundetilpasset nettside

Eik Maskin: En hjelpsom og kundetilpasset nettside

Eik-kjeden ble i 1985 etablert som en franchisekjede, hvor Eik Maskin er en kjedegiver. Eik Maskin AS importerer landbruksmaskiner til Norge, og har dermed et stort marked i landet.


Eik Maskin hadde lenge to separerte sider, en nettside og en blogg. Sidene var både lite responsive og vanskelig å vedlikeholde, i tillegg til at det var vanskelig å finne relevant informasjon for kundene. Eik Maskin ønsket derfor en nettside med fleksibel, sentrert og tilpasset informasjon, slik at løsningen ble mer brukervennlig og kundene mer fornøyde. 

Hvorfor Gurusoft? 

“Etter en lang og grundig prosess, med vurdering flere leverandører, valgte vi å gå for Gurusoft som samarbeidspartner”, sier IT-manager i Eik Maskin Stig Ove Johnsen.

Prosjektet:

  • B2B og B2C handel

  • Nettbutikk med integrert nettside og blogg

  • Gurusoft Integration på toppen av SAP

Våre forhandlingsløsninger ga hvert lokalt Eiksenter muligheten til å redigere i Eik Maskin sine nettsider. Eik Maskin har dermed flere lokale Eiksenter, hvor hvert senter har egne sider. Ved å enkelt bestemme et Eiksenter kan kunden nå se relevant kontakt- og produktinformasjon. Gjennom bruk av våre løsninger har Eik Maskin fått en informativ, kundetilpasset og hjelpsom nettside. 

Kommentar fra Eik Maskin: 

"Eksisterende nettsider holdt ikke god nok standard og dekket ikke fremtidige behov. Løsningen fra Gurusoft gir et betydelig løft for oss, samt flere nye muligheter. Nå får vi en dynamisk plattform, hvor det er lettere å oppdatere og vedlikeholde innhold. Plattformen til Gurusoft gir oss mulighet til å tenke nytt!" - Stig Ove Johnsen, IT-manager i Eikmaskin.

Sjekk ut deres løsning på https://www.eiksenteret.no/

Lenker
Min side