Skip to main content
Til toppen

Vi har en løsning for alle!
Så hvilket marked tilhører du?2-5 MIN LESETID


Å drive en vellykket nettbutikk, enten den er rettet mot bedrifter eller forbrukere, krever en omfattende og pålitelig løsning som kan tilpasse seg ulike behov og krav.

Hos Gurusoft forstår vi kompleksiteten i å betjene både B2B- og B2C-markeder, og derfor har vi utviklet en løsning som er skreddersydd for å imøtekomme begge segmentene.

 

 

Book en prat med Espen for mer info om hva vi kan hjelpe deg med innen netthandel:

 

 

 

Her er 5 grunner til at Gurusoft er den perfekte løsningen for både B2B- og B2C-bedrifter

 

1. Fleksibilitet:
Uansett om din virksomhet opererer i B2B- eller B2C-markedet, tilbyr Gurusoft en fleksibel løsning som kan tilpasses for å møte dine spesifikke behov.
Verktøy: Designbygger og nettsidebygger, PIM og DAM funksjoner, bransjeløsninger og hyllevareintegrasjoner.

2. Produktinformasjon og markedsføring
Med Gurusoft Commerce har du solide løsninger for å håndtere avansert produktinformasjonshåndtering, nettsideutvikling, katalogfunksjoner og synlighetstjenester som hjelper deg med å markedsføre produktene dine og nå ut til dine målgrupper, uansett om det er bedrifter eller forbrukere.
Verktøy: Gurusoft PIM, Gurusoft CMS, Forhandlerløsninger, SoMe og Google verktøy

3. Integrasjoner og automatisering
Med unik integrasjonskompetanse ivaretar vi at dine løsninger fungerer optimalt i samarbeid og sømløst integrert. Her med styrker for ERP, CRM, betaling- og fraktløsninger, samt markedsverktøy og logistikk.
Verktøy: Gurusoft Integration, Gurusoft PIM, Visma ERP integrasjoner, Microsoft BC integrasjoner, Ongoing og Rackbeat, nShift, betaling- og fraktløsninger.

4. Sikkerhet
Med stadig større trusselbilde og økende grad profesjonelle hackere, må sikkerhet tas på alvor. Gurusoft sikrer dine kundeavtaler, data, transaksjoner og sensitiv informasjon.
Verktøy: Private Cloud med norsk datalagring, Sysadmins, 24/7 SLA med Cyber Security, Cisco

5. Support og opplæring
Moderne handel krever løpende utvikling i skyen, som igjen setter krav til gode forhold for opplæring og support. Gurusoft jobber løpende for at du skal ha gode arbeidsforhold.
Verktøy: GurusoftEcommerce kundeportal, GuruLabs utvikling, din egen Kundekontakt og Guru, Gratis bruerstøtte for Superbrukere av systemet , med mer.


Vi tror du kommer til å like disse innleggene

 

 

Lenker
Min side