Skip to main content
Til toppen

Hvorfor bytte til en
nettbutikkløsning fra Gurusoft?

Mange netthandelsaktører opplever på sikt å vokse ut av eksisterende løsning. Vi hjelper deg raskt å flytte over til vår alt-i-en programvare og skyløsning som du aldri vokser ut av!

8 av 10 nye kunder som kommer til Gurusoft flytter fra en eksisterende løsning


Noen sliter med integrasjonsløsninger som ikke funker, for mye manuelt arbeid og vedlikehold i flere systemer, dårlig hastighet, eller rett og slett samarbeidspartnere som ikke lever opp til forventningene. Grunnen til at mange aktører i disse tilfellene velger å flytte over til oss kan oppsummeres enkelt og greit;

  • Gurusoft har en innebygget integrasjonsplattform.
  • Gurusoft har sertifiserte konsulenter på ERP systemene til Visma og Microsoft.
  • Gurusoft har bygget programvare for, og tar et helhetlig ansvar for, integrasjon med ERP.
  • Gurusoft har full kontroll på hele programvarearkitekturen.
  • Kundene utvikler seg med Gurusoft, og flere av dem har vært med oss i over 20 år!

Les mer om Gurusoft Commerce

Din neste nettbutikkløsning
Alt i ett!

Vi leverer brukervennlige løsninger med fleksibilitet og skalerbarhet som få kan konkurrere med.
Vi tror på nærhet mellom kunde og utvikler, og vi tar totalansvar for løsningene levert som norske skytjenester og norsk datalagring. All vår produktuvikling skjer i Norge, og våre årlige kundesamlinger er med på å styre retningen for produktene vi skaper.

Vår programvare er utviklet for å dekke behovene til en vanlig norsk SMB aktør innen produktinformasjon (PIM), netthandel, innholdsmarkedsføring og kundeservice. Nysgjerrig på hva dette koster?

Se våre priser og løsninger her

"Som B2C-aktør trengte vi en løsning som utfordret Gurusoft i deres leveranse, men de møtte våre krav og vi er godt fornøyde med resultatet”


- Rusmir Hafizovic
Right Price Tiles

Hvordan kan du vokse sammen med oss?


Gurusoft har en unik tyngde på integrasjoner og automatisering av grunndata. Vår Ecommerce og PIM løsning er bygget for fleksibilitet, og bidrar til at du som netthandelsaktør aldri vokser ut av løsningen, men heller utvikler deg videre med den. Sammen sørger vi for å skape en nettbutikkløsning som passer deres forretningsbehov både nå, og i fremtiden!

Mer om løsningen

 

Hvordan begynne flytteprosessen på 1-2-3?


Vi tilrettelegger for en smidig flytteprosess, og i den innledende fasen er det følgende punkter som settes i fokus;

  • Uten binding: Dere starter med oppstartsmøte og målbildefasen. Det er ingen binding på avtaler, så motivasjonen er å komme i gang med et godt samarbeid.
  • Første fase: Vi har sammen fokus på hva som er viktig i startfasen, og hvilken forretningsmål som bør settes i fokus. Her blir vi enige om riktig nivå av både opplæring og arbeidsfordeling.
  • Eget tempo: Det er opp til dere som kunde hvor fort ting skal gå fremover. Gurusofts produkter er bygget for selvstendighet og fleksibilitet.

Mer om prosjektfasen med Gurusoft

Ta vår netthandelsquiz

Lenker
Min side