Skip to main content
Til toppen

2-5 MIN LESETID


Økte 82% i omsetning med riktig betalingsløsning
– En kundehistorie fra Deguy


I dag er en smidig kjøpsreise essensiell for å lykkes med en nettbutikk. Deguy tok et strategisk skritt ved å implementere Nets Easy i sin nettbutikk. Familiebedriften, kjent for klær av høy kvalitet til damer gjennom syv fysiske butikker og en nettbutikk, stod overfor utfordringer med en utdatert betalingsløsning og begrensede betalingsmetoder.

Deguy hadde en utdatert betalingsløsning og de kunne se behovet for forandring

Ole Morten Aadland Stølen - webansvarlig i Deguy.  Han deler at for å lykkes på nett er det avgjørende å ha en innbydende nettbutikk med en enkel betalingsprosess. Den tidligere betalingsløsningen deres var utdatert, og det var på høy tid å bytte den ut. Målet var å gjøre kjøpsreisen så enkel som mulig for kundene, og det er her Nets Easy kom inn i bildet.
 

Løsningen var Nets Easy som revolusjonerte betalingsopplevelsen

Nets Easy ble implementert for å forenkle handelen i nettbutikken. Deres allsidige betalingsløsning gjorde det mulig for Deguy å tilby kundene flere alternativer, inkludert Vipps, faktura, delbetaling, og "kjøp nå, betal senere." Dette resulterte i en betydelig økning i salget, med 45% av kundene som velger Vipps, 34% faktura og delbetaling, og resten som velger kort.

 

 Gurusofts rolle i suksessen

Vi ønsket å være en god samarbeidspartner hele veien, også i kjøpsprosessen. Gurusoft er en ledende leverandør av nettbutikker og har utviklet plattformen som Deguys nettbutikk bruker. Denne plattformen gir ikke bare netthandel, men også CMS-funksjonalitet, bloggverktøy, produktinformasjon, mediehåndtering, salgsverktøy, kundeservice og integrasjoner i én løsning.

 

Økte omsetningen med 82%

Etter å ha optimalisert nettbutikken og tatt i bruk Nets Easy har Deguy opplevd en imponerende økning på 82% i omsetning på nett. Den positive utviklingen har fortsatt med 67% økning i antall transaksjoner det første året etter oppgraderingen. Gjennomsnittlig bestillingsverdi har også økt med 8,96%.

 

Fokus på fremtid og kundestøtte

Helge Krossøy - daglig leder i Gurusoft, understreker viktigheten av å tilby en konkurransedyktig plattform som integrerer alle nødvendige elementer. Gurusoft har stått ved Deguys side gjennom utviklingen, og det nære samarbeidet har gitt Deguy muligheten til å teste ut nye funksjonaliteter og forme strategien sin i takt med markedet.

Helge legger vekt på Nets Easy som en løsning som treffer målgruppen, med fleksibilitet i form av flere betalingsmetoder. Han påpeker også at Nets er en sterk merkevare som utstråler trygghet, noe som er avgjørende for kundenes tillit til betalingsløsningen.

 

En godt etablert partnerskap - Nets og Gurusoft

Gurusoft har samarbeidet med Nets i mange år, og det nære forholdet har vært nøkkelen til suksess. Helge avslutter med et viktig råd: "Stadig flere norske konsumenter velger å betale med Vipps, så om du driver nettbutikk, er det veldig dumt ikke å tilby det i dag. "Da risikerer du nemlig å gå glipp av mange salg."

 

Utforsk mulighetene med Nets og Gurusoft

 

Er du nysgjerrig på hvordan Nets og Gurusoft kan bidra til å øke salget for din bedrift og gjøre det tryggere og enklere for kundene å handle? Ta kontakt for å få mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå suksess gjennom digital transformasjon.

 


Andre bloggposter du kanskje vil lese?Lenker
Min side