Skip to main content
Til toppen

 

GURUSOFT & INTEGRASJON

Gurusoft har utviklet egen programvare for integrasjon som ligger mellom ERP system og Gurusoft. Hensikten er å standardisere integrasjonen i størst mulig grad slik at alle ERP systemer forholder seg til samme programvare. Sagt på en annen måte: Motorveien er den samme for alle biler (les: ERP system), mens det er unike sideveier per ERP system. 

  • Fordelen blir da at videreutvikling av motorveien er noe alle kunder og ERP systemer har nytte av, mens sideveien må utvikles per ERP system.
  • Den lagdelte arkitekturen med et eget integrasjonslag gir våre kunder fleksibilitet og skalerbarhet i sine integrasjoner. 
  • ERP systemet er bunnsvillen og transaksjonsmotoren i de fleste virksomheter. Data i ERP systemet er typisk vanskelig tilgjengelig for eksterne samarbeidspartnere. Det er her Gurusoft kommer inn. Vi tar ansvar for kundereisen og synkroniserer relevante data med ERP systemet.
  • Med Gurusoft Integration kan du være sikker på at kommunikasjonen mellom systemene og verktøyene dine aldri blir brutt. Ta en titt på listen over våre eksterne integrasjoner her! VÅRE PRODUKTER


GURUSOFT ECOMMERCE

Løsningen for deg som er på jakt etter en høykonverterende, brukervennlig og proff nettbutikk.

Bli kjent med nettbutikkløsningen her
GURUSOFT PIM

Beriker dine kunders handleopplevelse, og gir deg et ultrasolid verktøy for håndtering av produktinformasjon.

Bli kjent med Gurusoft PIM
GURUSOFT DESIGNBYGGER

Få frie tøyler og full flex når det kommer til sideoppbygging, drag & drop, byggelementer + CSS og HTML.

Les om designbyggeren herOPPDAG MER


Gurusoft Integration


Med Gurusoft Integration kan du være sikker på at kommunikasjonen mellom systemene og verktøyene dine aldri blir brutt.


Se våre eksterne integrasjoner

Gurusoft CMS


Vår skytjeneste, Gurusoft Ecommerce, inneholder en brukervennlig content management løsning, som gir deg full kontroll på layout, design og innhold på nettsidene dine.


Les mer om vår CMS løsning
HVORFOR VELGE OSS?
 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende  bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og  suksess for våre kunder!

Lenker
Min side