Skip to main content
Til toppen

Send en åpen søknad til karriere@gurusoft.no!


 

Hvilke ressurser er det Gurusoft ser etter?

 • Er du nyutdannet med gode skoleresultater og ambisjoner kan ansettelse i avdeling Kundeservice være riktig vei å gå. Gurusoft ønsker å satse på talenter som vil utvikle seg til å bli guruer innenfor et eller flere fagområder.
 • Erfarne systemutviklere med objektorienterte programmeringsspråk, fortrinnsvis Java, .Net eller C# er alltid spennende for Gurusoft. Du vil typisk starte med å arbeide med integrasjoner og bistå i implementering av våre skytjenester.
 • Presentasjonslagsutviklere er også en profesjon i Gurusoft. Presentasjonslag og forretningslogikk er adskilt i våre skytjenester og vi har et stort team av ressurser som jobber med presentasjonslaget i våre skytjenester.
 • Vi har siste årene ansatt flere prosjektledere til våre kundeprosjekter og som kundeansvarlig.
 • System- og løsningsarkitekter er også en sentral stillingstype i Gurusoft. En stilling med stor bredde i arbeid med fag og kunder.
 • Prosjektledere og løsningsarkitekter som kan følge opp og rådgi våre kunder.

Hvilke typer og personlige egenskaper ser vi etter?

 • Engasjert.
 • God samarbeidspartner og kollega.
 • Hyggelig og med godt humør.
 • Blir glad av å hjelpe andre.
 • Interessert i å sette deg inn i ny teknologi og problemstillinger.

Vi tilbyr:

 • Utfordrende og spennende arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Store muligheter til personlig og faglig utvikling.
 • Et uformelt og godt arbeidsmiljø.
 • Velordnede arbeidsforhold.


Hva er vi opptatt av å tilby våre ansatte?


Gode kolleger og arbeidsmiljø

Jobben er en stor del av livet, og dermed er det viktig å ha hyggelige mennesker rundt seg. I gurusoft spiller vi hverandre gode, og viser omsorg for hverandre. Vi jobber målbevisst med arbeidskultur, og opplever at vi har det mye moro med hverandre.

Karriere- og utviklingsmuligheter

Som firma og enkeltpersoner er vi i kontinuerlig utvikling. I Gurusoft er målet å bli litt bedre hver dag, og hvis du kommer hit som nyutdannet er målet å gi deg en 'flying start' inn i en lang og suksessfull karriere.

Godt lederskap og gode sjefer

Gurusoft har en flat struktur, og ledelsen er opptatt av å se den enkelte. Her er vi fleksible, og forstår at ulike ansatte har ulike behov. Hvis du ender med å bli en del av Guru-laget, kan du være trygg på at du både vil bli sett og fulgt opp.
Info om våre ansatte
Lyst til å bli en av våre Young Professionals?

Lyst til å bli en av våre Young Professionals?

Sturla fikk en flying start på utviklerkarrieren i Gurusoft

Les saken


Hvilket arbeidsområde er du interesset i ?

Vi er stadig på jakt etter flinke folk, og rett som det er har vi stillingsannonser ute. Følg med på våre aktive annonser, eller sende oss en åpen søknad til karriere@gurusoft.no hvor du viser til ett av ett av følgende arbeidsområder: Våre avdelinger


SANDEFJORD

Østre Kullerød 5
4. etasje
3241 Sandefjord
NORWAY

OSLO

Sandakerveien 24c
Bygg B
0473 Oslo
Norway

SVERIGE

Makmadamgatan 5
Huvudkontoret
254 64 Helsingborg
SWEDEN

.

FAGSPESIALISTER+DIGITALISERING = GURUSOFT
 


Gurusoft er en kunnskapsbedrift som begeistrer kunder med krav til forretningsbeslutninger uten store tekniske begrensninger. Vi har siden 1998 jobbet, tenkt, mestret og latt oss begeistre over de uendelige mulighetene som ligger i vår egen norske programvare, og latt oss motivere av målet om å utvikle produkter og tjenester som skal være ledende innenfor de bransjene vi satser. Med 20 års innovasjon og fartstid innenfor våre kjerneområder nettbutikk- og rapportløsninger har vi tatt en lederposisjonen i flere bransjer i Norge.

Vårt motto er mer ferdigvare og færre konsulenttimer. Det skal være enkelt å komme i gang med Gurusofts løsninger, og våre kunder utvikler seg med Gurusoft. Vi er utrolig stolte av å ha fornøyde kunder som har vært med oss på reisen i 20 år. Gurusoft er et lønnsomt vekstselskap med flere hundre kunder på våre løsninger. Vi tenker langsiktig - for oss har reisen nettopp startet, og vår drivkraft er å bli enda litt bedre i morgen enn i dag.Gurusofts visjon og ledestjerne er at våre kunder skal kunne ta forretningsbeslutninger uten teknisk begrensninger. I en verden med stadig raskere endringer er nettopp evne og vilje til endringer det ultimate konkurransefortrinn.Lenker
Min side