Skip to main content
Til toppen

INTEGRASJON ER KJERNEN I ECOMMERCE

For å lykkes med vekst innen netthandel / Ecommerce må en ha helintegrerte løsninger med sitt ERP system, i dette tilfellet SAP Business One.

Gurusoft har satset beinhardt på integrasjonskompetanse, og kan stolt si at vi er ledende på feltet. Det er ingen tvil om at nettopp integrasjon er en av de største utfordringene i et netthandelsprosjekt, og at dype og gode integrasjoner er avgjørende for å lykkes med netthandel. Derfor har vi utviklet en egen programvare for integrasjon som ligger mellom SAP Business One og Gurusoft Ecommerce, vår netthandelsplattform.

SAP Business One

SAP Business One er en del av SAP familien, som er et av de største ERP-systemene i verden. Ikke la deg skremme av størrelsen, SAP Business One er nemlig utviklet for små og mellomstore virksomheter. Gurusoft snakker med webtjenestene til SAP og Boyum IT (eller annen SAP-forhandler) for å lese ut produkter, kunder, priser og lager, samt oppdatering av kunder og ordre tilbake til SAP.

Gurusofts netthandelsplattform sørger for at kunder og samarbeidspartnere får tilgang til informasjon og funksjoner som i dag kun er tilgjengelig i SAP Business One. Vi snakker her selvbetjening for deres kunder i Gurusoft Ecommerce der master-data og transaksjoner er synkronisert mellom SAP og Gurusoft. Dette gir dere en komplett bedriftsløsning og netthandelsplattform som er tar dere med inn i fremtidens digitale transformasjon.

Les mer om SAP Business One her...

 Samarbeid med SAP partner Bit People

Gurusoft har over flere år utviklet et godt samarbeid med den ledende SAP Business One forhandleren Bit People (Boyum IT). De sørger for at du er forberedt på å imøtekomme både egne og kundenes forventninger når det kommer til forretningsstyring, analyser og rapporter, innkjøps- og lagerstyring, produksjonsplanlegging, finansstyring og salgs- og kundeadministrasjon.

Vår netthandelsplattform er integrert med SAP Business One gjennom Bit Peoples webservices.

Les mer om Bit People og deres løsninger 

Hvorfor har Gurusoft valgt å investere mye i dette SAP-systemet?


  • Gurusoft har jobbet tett med systemet SAP Business One (SB1) i over 10 år.
  • Strategisk samarbeid Bit People/ Boyum IT, som leverer SB1.
  • Gurusoft har også en startpakke på hvordan systemet mappes / kobles til Gurusoft Ecommerce Cloud.
  • Gurusoft tar fullt ut ansvar for integrasjon mellom SAP Business One og Gurusoft Ecommerce Cloud.
  • SB1 kan implementeres lokalt eller i skyen, og er et veldig fleksibelt system.
  • Kombinasjonen Gurusoft Ecommerce Cloud og SB1 gir stor fleksibilitet for å tilpasse løsningen til din virksomhet.
  • SB1 passer godt til norske / nordiske bedrifter i SMB segmentet, som er typiske Gurusoft-kunder.

  

GURUSOFT PIM — Alt i en løsning!

 

Kunder søker og etterspør produktinformasjon som aldri før, og dette setter nye krav til deg som distributør av varer og tjenester på nett. Løsningen ligger ofte i et solid verktøy for håndtering av produktinformasjon, og med Gurusoft PIM får du løst mange utfordringer i hverdagen.

Integrasjon med Business Central gjør at produkter i nettbutikken automatisk berikes med produktinformasjonen dere har i ERP-systemet. Med en god integrasjon i samspill med vårt brukervennlige verktøy for å administrere produktinformasjon i nettbutikken, stiller dere svært godt rustet for å imøtekomme dagens og morgendagens krav. Gurusoft PIM er en integrert del av vår netthandelsplattform, så dere får alt i en løsning.

 

 

HVORFOR VELGE OSS?

 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen/ Ecommerce / e-handel hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!


Skreddersydd netthandelsløsning
Skreddersydd netthandelsløsning

Båtmotorverkstedet Ravns Garage ble etablert i 1993, og er med sine 11 ansatte et av Norges største lager innen båtmotordeler.

En hjelpsom og kundetilpasset nettside
En hjelpsom og kundetilpasset nettside

Eik-kjeden ble i 1985 etablert som en franchisekjede, hvor Eik Maskin er en kjedegiver. Eik Maskin AS importerer landbruksmaskiner til Norge, og har dermed et stort marked i landet.

Lenker
Min side