Skip to main content
Til toppen

 

Leter du etter en ideell netthandelsplattform integrert med Visma-produktene Visma Business, Visma Business NXT, Visma Global eller Visma Net?

Leter du etter en ideell netthandelsplattform integrert med Visma-produktene Visma Business, Visma Business NXT, Visma Global eller Visma Net?

 

Da har du havnet på riktig sted! Som ett av de største miljøene for netthandel i Norge, og med våre egne utviklere og bunnsolide programvare har Gurusoft blitt en ledende leverandør av netthandelsløsninger skreddersydd for det norske og nordiske markedet. Vi følger kundene tett gjennom hele prosjektfasen, og nedenfor kan du lese mer om hvorfor også du bør velge norsk netthandel spesialisert for Visma.

 


Mer ferdig programvare og færre konsulenttimer enn andre løsninger fra open source aktører

Ledende løsninger for netthandel, PIM, publisering og integrasjon

Unik fleksibilitet og skalerbarhet på toppen av Visma

Kort vei mellom kunde, support, konsulent og produktutvikling skaper god netthandel

Sikkerhet med fullt eierskap til moderne og lagdelt programvarearkitektur

 

Psst! For deg som allerede er Visma Business bruker, vil du raskt kjenne deg igjen, og du kan være produktiv fra første sekund - du slipper lang opplæring i et nytt system. Dersom du ønsker å bli med som pilotkunde, så ta kontakt med oss. Både Gurusoft og Visma ønsker nettbutikkunder velkomne som pilotkunder.
 


HVORFOR VELGE OSS?
 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

Kort presentasjon i Google Slides

Lenker
Min side