Skip to main content
Til toppen

 

Gurusoft DAM

Digital Asset Management

------------

Effektiv administrasjon av digitale ressurser er viktig for å lykkes med netthandel. Med Gurusoft DAM forbedres kundenes handleopplevelse, og det skaper grunnlag for at de kommer tilbake!

 

 • Forbedret arbeidsflyt: Med et DAM-system kan team raskt finne og bruke de digitale ressursene de trenger. Dette forbedrer arbeidsflyten og øker produktiviteten, slik at markedsførings- og salgsprosesser blir mer effektive.
   
 • Bedre samarbeid: DAM-systemer gjør det enkelt for teammedlemmer å samarbeide ved å gi tilgang til de samme digitale ressursene. Dette fremmer samarbeid på tvers av avdelinger og forbedrer kommunikasjonen.
   
 • Sikkerhet og kontroll: Et DAM-system tilbyr robust sikkerhet og tilgangskontroll, slik at bedrifter kan beskytte sine digitale ressurser. Dette sikrer at bare autoriserte personer har tilgang til viktige filer, noe som reduserer risikoen for databrudd og misbruk.

   

5 fordeler med DAM-system i nettbutikken

Digital Asset Management


 • Sentralisert lagring av digitale ressurser: Et DAM-system lar bedrifter samle alle digitale ressurser på ett sted, uavhengig av hvor filene kommer fra. Dette gjør det enkelt å administrere, oppdatere og dele digitale ressurser på tvers av ulike kanaler og plattformer.
   
 • Konsistens og nøyaktighet: Ved å ha en sentralisert kilde for digitale ressurser, reduseres risikoen for feil og inkonsistens i bildene og mediefilene. Dette bidrar til å opprettholde nøyaktighet og integritet i informasjonen som deles med kunder og partnere.

   

Ta vår netthandelstest og finn riktig løsning her

 

   

Hva er et DAM-system?


Et DAM-system (Digital Asset Management) er et programvareverktøy som hjelper bedrifter med å samle, organisere, administrere og distribuere digitale ressurser på en effektiv måte. Det tillater bedrifter å sentralisere all digitale innhold på ett sted, noe som gjør det enklere å opprettholde nøyaktighet og konsistens i bilder, videoer, grafikk, dokumenter og annet relatert innhold. DAM-systemer muliggjør også tilpasning og tilpasning av digitale ressurser for ulike plattformer, nettbutikker, sosiale medier og markedsføringskampanjer, noe som bidrar til å forbedre kundeopplevelsen og øke engasjementet.

 

   

Når trenger du et DAM-system?


 • Behov for sentralisert lagring av digitale ressurser: Hvis bedriften din håndterer et stort antall digitale filer, som bilder, videoer, grafikk og dokumenter, fra ulike kilder og team, kan et DAM-system bidra til å samle disse ressursene på ett sted for enkel administrasjon og tilgang.

 • Ønske om bedre kontroll og organisering av digitale ressurser: Hvis det er vanskelig å holde styr på hvor digitale filer er lagret, hvem som har tilgang til dem, og hvordan de blir brukt, kan et DAM-system gi bedre organisering, tagging og kategorisering av disse ressursene.

 • Økende behov for rask distribusjon av digitale ressurser til flere kanaler: Med et økende antall salgskanaler, sosiale medier-plattformer og markedsføringskampanjer, er det viktig å kunne raskt tilpasse og distribuere digitale ressurser. Et DAM-system kan automatisere denne prosessen og sikre konsistens på tvers av kanaler.

 • Ønske om å forbedre samarbeidet og arbeidsflyten: Hvis det er utfordrende å samarbeide og dele digitale ressurser på tvers av team og avdelinger, kan et DAM-system tilby funksjoner som gjør det enkelt å samarbeide, kommentere og godkjenne digitale ressurser i sanntid.

 • Behov for bedre sikkerhet og versjonskontroll: Hvis det er viktig å beskytte digitale ressurser mot uautorisert tilgang og sikre at riktig versjon av filer blir brukt, kan et DAM-system tilby funksjoner som tilgangskontroll, versjonskontroll og sikkerhetskopiering.

 

   

Hva får du i Gurusoft DAM?


Med Gurusoft DAM får du en komplett løsning for håndtering av dine digitale ressurser. Plattformen tilbyr sentralisert lagring, avansert metadataadministrasjon og søkefunksjoner som gjør det enkelt å finne nøyaktig det du trenger når du trenger det. Samtidig gir kollaborative verktøy teamet mitt muligheten til å samarbeide effektivt og dele filer i sanntid. Jeg setter også pris på den innebygde versjonskontrollen og sikkerheten som beskytter våre digitale ressurser. Med Gurusoft DAM får vi en skalerbar og fleksibel løsning som passer perfekt for våre behov, og som gjør det enkelt å administrere, organisere og distribuere våre digitale ressurser på en effektiv måte.

 

   

Book en GRATIS demo med oss

Vi hjelper deg på veien til en ny moderne nettbutikk!

 

   

Hvordan kommer du i gang med Gurusoft DAM?

 • Ta kontakt, vi har 20 åras erfaring på faget og hjelper deg å tenke riktig på veien videre.
   
 • Identifiser relevante digitale ressurser og behov: Vi hjelper deg med å kartlegge hvilke typer digitale ressurser du trenger å administrere, samt dine spesifikke behov og mål for DAM.

 • Kildeidentifikasjon og integrasjon: Vi ser på hvor dine digitale ressurser oppstår og om det er behov for integrasjon med eksisterende systemer og kilder for å sikre sømløs dataflyt.

 • Tilgang til verktøy og arbeidsflate: Vi gir deg tilgang til vårt brukervennlige DAM-system og veileder deg gjennom oppsettet for å begynne å organisere og administrere dine digitale ressurser.

 • Engasjer organisasjonen: Vi hjelper deg med å få med hele organisasjonen på laget. Digitale ressurser kan være relevant for ulike avdelinger som markedsføring, salg, design og IT, og vi jobber sammen for å sikre effektiv samhandling og felles måloppnåelse.

 • Start parallelt: Vi støtter deg i å starte opp parallelt med andre initiativer. Det kan være gunstig å implementere DAM-systemet samtidig som du jobber med andre digitale prosjekter eller forbedrer andre forretningsprosesser.

 

Lenker
Min side