Til toppen

Vi er stolte av å kunne si at vi er best på integrasjon. Vår programvare Gurusoft Integration skaper sømløs kommunikasjon og dataflyt mellom ønsket ERP-system og nettbutikken.

 

 

 

GURUSOFT & INTEGRASJON

Gurusoft har utviklet egen programvare for integrasjon som ligger mellom ERP system og Gurusoft. Hensikten er å standardisere integrasjonen i størst mulig grad slik at alle ERP systemer forholder seg til samme programvare. Sagt på en annen måte: Motorveien er den samme for alle biler (les: ERP system), mens det er unike sideveier per ERP system. 

  • Fordelen blir da at videreutvikling av motorveien er noe alle kunder og ERP systemer har nytte av, mens sideveien må utvikles per ERP system.
  • Den lagdelte arkitekturen med et eget integrasjonslag gir våre kunder fleksibilitet og skalerbarhet i sine integrasjoner. 
  • ERP systemet er bunnsvillen og transaksjonsmotoren i de fleste virksomheter. Data i ERP systemet er typisk vanskelig tilgjengelig for eksterne samarbeidspartnere. Det er her Gurusoft kommer inn. Vi tar ansvar for kundereisen og synkroniserer relevante data med ERP systemet. 

 


Hvorfor nettbutikkløsning fra Gurusoft?

Med vår plattform får du en helintegrert løsning som tar din bedrift til neste nivå!
HVORFOR VELGE OSS?

 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende  bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og  suksess for våre kunder!

.