Skip to main content
Til toppen

Hvordan nå toppen av Google med Gurusoft? 

Er det et sted nettsiden din ikke bør bli oversett, så er det i Google. For å klatre til topps i organisk søk, må det gjøres en jobb med SEO. Med vår plattform får du en rekke innebygde SEO-tekniske funksjoner. Samarbeid med Gurusoft gir deg derfor store muligheter for å rangeres høyt på Google.

Bruk nøkkelord for headingen / Nøkkelord som heading

En heading er navnet på siden du ser øverst i browseren, og er representert i kildekoden på en måte som Google og andre roboter leser på en bestemt måte. Ta stilling til hva denne tittelen skal være. Tenk over hva folk egentlig søker etter, bestem hvilke søkeord du bør ha med og benytt søkeordene du har valgt aktivt i tittelen. Gurusoft hjelper deg med å sette siden eller produktets navn som heading når nye sider og produkter opprettes. 

Bruk gode metabeskrivelser / Metabeskrivelser

Sammen med headingen er metabeskrivelsen med på å forme nettstedets førsteinntrykk hos potensielle kunder. Gode beskrivelser er viktig for at Google skal rangere din nettbutikk høyt i søkeresultatene. Jo høyere dere rangeres i søkeresultatene, jo flere besøkende vil klikke seg inn på nettstedet. 

En plattform som håndterer 404-sider / 404-sider

404 er en feilkode som nettleser får dersom URL-adressen man ber om ikke eksisterer. Vær obs på hvilke sider som gir 404, for dersom 404-sider håndteres feil vil nettstedet prioriteres lavere i Google sine søkeresultater. Gurusoft hjelper deg med å håndtere dette selv i admin, og plattformen sørger for riktig respons i form av en https statusmelding som sier 404.

 

Hos Gurusoft får du alltid en SSL-sertifisert nettbutikk / SSL-sertifisering

Et SSL-sertifikat er viktig for å få en kryptert HTTPS-forbindelse og sikre at de besøkendes data ikke havner i feil hender under betalingsprosessen. I tillegg til at dette sikrer kundene deres, vekter Google også nettbutikker med SSL-sertifikat høyere. På denne måten fører SSL-sertifikat til høyere rangering i søkeresultatene. Sikkerhetssertifikat (SSL) er standard på alle våre nettsteder. 
 

En plattform som får fram et klart budskap 

Med vår plattform kan du bygge sidene slik du selv ønsker. Sideelementer gjør det enkelt å bygge opp klare budskap på en ryddig måte. Gurusoft bistår med å legge elementene globalt, slik at de alltid ligger i toppen på samtlige sider. Et klarere budskap gir dere en sterkere posisjon og gjør det lett for Google å fange det opp. 

Strukturerte data

Vær tydelig, og legg informasjon lett tilgjengelig. Med strukturerte data kan kundene deres se kontaktinformasjon, anmeldelser, priser og produktegenskaper direkte i søkeresultatene. Dette har en bevist positiv effekt når det kommer til å tiltrekke seg brukere fra Google. Strukturerte data på Gurusoft følger Google sine egne standarder. 

Roboter eller ingen roboter

Robots.txt-filen brukes til å informere Google om hvilke sider du vil vise i søkeresultatene. Filen blokkerer blant annet dupliserte innholdssider og er konfigurert for å fjerne sider som ikke er relevante for Google. 

 Andre artikler du kanskje vil like


ALT BEGYNNER MED VALG AV RIKTIG NETTHANDELSPLATTFORMVi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende  bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

Kort presentasjon i Google Slides

Lenker
Min side