Skip to main content
Til toppen

E-handelsrapporten 2021: Hva er nordmenns netthandelsvaner akkurat nå?

Nok en gang har Nets sluppet årsrapporten som gir oss komplett innsyn i nordmenns handlevaner på nett. E-handelsrapporten for 2021 er full av nyttig informasjon om forbrukernes kjøpevaner, og byr på flere interessante og overraskende funn. Fremdeles har korona hatt en signifikant innvirkning på måten vi handler på og hvilke varer vi klikker oss hjem. For å lykkes er det derfor viktig å være på tå hev og følge med på seneste trender og statistikk. Vi har tatt en prat med salgssjef i Nets, Ardalan Fadai, om hva du som netthandelsaktør bør vite om norske kosumenter på nett akkurat nå!


Hør praten på 40 minutter om nordmenns handlevaner i 2022*

Rapporten gir deg blant annet svar på 

  • Om nordmenn er klare for å delta på arrangementer, eller om de har grodd fast hjemme (billettsalget til arrangementer har økt med 64 %!)
  • Hva 80 % av nordmenn bruker, men mindre enn halvparten foretrekker å betale med
  • Om nordmenn bruker mest penger på gambling eller videospill på nett
  • Om nordmenn bruker mest på luksuscruise eller bilferier (her vil du bli overrasket)
  • Om nordmenn faktisk vil betale mer for en vare eller tjeneste dersom de har muligheten til å snakke med en kundebehandler


Andre artikler du kanskje vil like


ALT BEGYNNER MED VALG AV RIKTIG NETTHANDELSPLATTFORMVi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende  bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

Kort presentasjon i Google Slides

Lenker
Min side