Skip to main content
Til toppen

Hvorfor nettbutikkløsning
fra Gurusoft?

 

Høykonverterende, brukervennlig og proff

Kom raskt i gang med alt-i-en programvare og ferdig skyløsning fra 2.900,- pr.mnd! Besvar også gjerne vår korte netthandelstest, og motta råd om hvilken løsning vi mener vil passe ditt forretningsbehov akkurat nå.

Hvorfor nettbutikkløsning
fra Gurusoft?

 

Høykonverterende, brukervennlig og proff

 

Kom raskt i gang med alt-i-en programvare og ferdig skyløsning fra 2.900,- pr.mnd! Besvar også gjerne vår korte netthandelstest, og motta råd om hvilken løsning vi mener vil passe ditt forretningsbehov akkurat nå.

 

hvorfor Gurusoft?

Alt dette er ferdig utviklet og kvalitetssikret, som betyr at dere ikke trenger å investere mye tid og penger på programvareutvikling.

Vår integrasjonsplattfor skaper sømløs kommunikasjon og dataflyt mellom ønsket ERP-system og nettbutikken. Den er også utviklet på en måte som gir en unik fleksibilitet og skalerbarhet.

Derfor er det enkelt og raskt å komme i gang med ny nettbutikk enten du driver med B2C, B2B og/eller forhandlersalg.

I tillegg er nettbutikkplattformen laget for søkemotoroptimalisering (SEO). Ettersom Google spiller en stadig viktigere rolle for trafikken på internett, har vi sørget for at vår tekniske plattform spiller på lag med søkemotoren. Dette oppdaterers også kontinuerlig, og gjør at dere har et godt grunnlag for å lykkes med SEO.

Usikker på hva du må huske om du skal starte opp en nettbutikk?

 

Last ned vår sjekkliste her 

 

" Med god integrasjon får du full kontroll på lagerstatus, oppdaterte priselister, og riktig dokumentasjon"

Espen Jensen
Leder salg & marked, Gurusoft

 

Ubegrensede muligheter

Når er tiden inne for å bytte nettbutikkløsning?

Her er noen av de vanligste kjennetegnene på at du bør vurdere å bytte netthandelsplattform og samarbeidspartner!

  • Utviklingen stopper opp - mange kunder opplever at de har ønsker og behov i dagens løsning, men de kommer ikke videre.
  • Ønsker PIM, Ecommerce og CMS i samme plattform og samarbeidspartner, bedre nytte/kost verdi og ikke minst brukeropplevelse.
  • Ønsker å bytte til en skytjeneste og SaaS basert løsning som utvikler seg i takt med brukerne- og kunders behov.
  • Vanskelig å få tilgang på ressurser - både fag- og utviklingsressurser hos leverandør. Gjelder spesielt spesialutviklede løsninger på toppen av open source plattformer der løsninger har vist seg å bli personavhengige.
  • Tregere og tregere nettsider er ofte en utfordring etterhvert som antall produkter, kunder og trafikk øker på.

 

Trenger du 3 gode grunner til?

 

 

  • Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

 

  • Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

  • Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

 

Lenker
Min side