Skip to main content
Til toppen


Kom i gang med ny nettbutikk!

Gurusoft er en ledende leverandør av nettbutikkløsninger. Med vår plattform får du som skal starte nettbutikk en helintegrert løsning sammenfattet av PIM (produktinformasjon), netthandel, kundeservice, selgerverktøy og innholdsmarkedsføring – alt i ett verktøy! Bli inspirert, og la oss vise deg hvordan du enkelt starter egen nettbutikk sammen med oss.Hvordan komme enkelt i gang med egen nettbutikk? Her er hovedfasene i et nettbutikkprosjekt med Gurusoft:

 1. MÅLBILDE/ FORPROSJEKT
  I fellesskap planlegger vi hvordan nettbutikken skal bli.
 2. KLARGJØRING
  Vi gjør nettbutikkløsningen klar til å jobbes med og sørger for at alt det tekniske er på plass. Dere kvalitetssikrer og klargjør grunndata, som bilder, tekst og data fra ERP-systemet for integrasjon.
 3. IMPLEMENTERING
  Nettbutikken blir til! Vi tilpasser nettbutikken slik at den fungerer i henhold til deres behov. Det arbeides med både funksjonalitet og design. Sidenes utforming og selve innholdet opparbeides i vårt brukervennlige administrasjonsverktøy.
 4. AKSEPTANSE-TESTING
  Det sjekkes at alt er på plass før lansering. Her gjennomføres det en grundig test av nettbutikkløsningen. Denne fasen avsluttes når dere er sikre på at løsningen fungerer som dere ønsker og er klar for å ta i mot deres kunder.
 5. LANSERING
  Nettbutikken lanseres, og dere kan ønske kunder og kolleger velkommen til den nye og forbedrede nettbutikken.
 6. PROSJEKTAVSLUTNING
  Dere blir videre ivaretatt av vår kundeserviceavdeling.

   Hva må du huske på når du skal starte nettbutikk?VÅRE PRODUKTER


GURUSOFT ECOMMERCE

Løsningen for deg som er på jakt etter en høykonverterende, brukervennlig og proff nettbutikk. Kom i gang fra kun 2900,- pr.mnd!

Bli kjent med nettbutikkløsningen her
GURUSOFT PIM

Beriker dine kunders handleopplevelse, og gir deg et ultrasolid verktøy for håndtering av produktinformasjon.

Bli kjent med Gurusoft PIM
GURUSOFT DESIGNBYGGER

Få frie tøyler og full flex når det kommer til sideoppbygging, drag & drop, byggelementer + CSS og HTML.

Les om designbyggeren herVisste du at Gurusoft har tilrettelagte løsninger som passer akkurat ditt marked?

For industri- og teknikkbransjen handler det om å tilby rikelig med informasjon og opplæringsmateriell, både til B2C og B2B kunder. Dessuten skal salgsteamet helst ha tilgang til selgerverktøy med avtaler og kundeinformasjon når de er på farten. Disse løsningene har vi tilrettelagt for!

Finn ut mer
 -

For hobby-og fritidsbransjen handler det om å tilby gode illustrative bilder av høy kvalitet i nettbutikken, så vel som enkel navigasjon, innholdsrik produkinformasjon og oversiktlige sorteringsmuligheter.

Finn ut mer
 -

For kles-og tekstilbransjen handler det om å tilby gode bilder av høy kvalitet i nettbutikken, så vel som enkel navigasjon, innholdsrik produkinformasjon og oversiktlige sorteringsmuligheter. Dette har vi tilrettelagt for!

Finn ut mer
 -

For hjem- og byggebransjen gjelder det å opprette nettbutikker som støtter fysisk butikk, enklere kundehåndtering, click and collect, barcode scanner for enkel produktinformasjonshåndtering, proffløsninger for fagpersonell,og ikke minst avtalepriser rett på mobil.

Finn ut mer
 -

La deg inspirere av våre kunders nettbutikker!

 

Deguy

Niche

Foss Fabrikker

Jane Iredale
Planer & priser

Planer & priser

Bli kjent med prisene på vår nettbutikkløsning.

Se priser
Et lite utvalg av våre kunder


 

HVORFOR VELGE OSS?

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

Lenker
Min side