Til toppen

Kom i gang med ny nettbutikk!

Gurusoft er en ledende leverandør av nettbutikkløsninger. Med vår plattform får du som skal starte nettbutikk en helintegrert løsning sammenfattet av PIM (produktinformasjon), netthandel, kundeservice, selgerverktøy og innholdsmarkedsføring – alt i ett verktøy! Bli inspirert, og la oss vise deg hvordan du enkelt starter egen nettbutikk sammen med oss.


Hvordan komme enkelt i gang med egen nettbutikk? Her er hovedfasene i et nettbutikkprosjekt med Gurusoft:

 1. MÅLBILDE/ FORPROSJEKT
  I fellesskap planlegger vi hvordan nettbutikken skal bli.
 2. KLARGJØRING
  Vi gjør nettbutikkløsningen klar til å jobbes med og sørger for at alt det tekniske er på plass. Dere kvalitetssikrer og klargjør grunndata, som bilder, tekst og data fra ERP-systemet for integrasjon.
 3. IMPLEMENTERING
  Nettbutikken blir til! Vi tilpasser nettbutikken slik at den fungerer i henhold til deres behov. Det arbeides med både funksjonalitet og design. Sidenes utforming og selve innholdet opparbeides i vårt brukervennlige administrasjonsverktøy.
 4. AKSEPTANSE-TESTING
  Det sjekkes at alt er på plass før lansering. Her gjennomføres det en grundig test av nettbutikkløsningen. Denne fasen avsluttes når dere er sikre på at løsningen fungerer som dere ønsker og er klar for å ta i mot deres kunder.
 5. LANSERING
  Nettbutikken lanseres, og dere kan ønske kunder og kolleger velkommen til den nye og forbedrede nettbutikken.
 6. PROSJEKTAVSLUTNING
  Dere blir videre ivaretatt av vår kundeserviceavdeling.


Noen eksempler på sider fra Gurusoft


Et lite utvalg av våre kunder

.

 

HVORFOR VELGE OSS?

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!