Skip to main content
Til toppen

Gurusoft netthandel og PIM - den mest komplette og kosteffektive løsningen på markedet?


Hvorfor PIM?


Mange av aktørene som ønsker Gurusofts nettbutikkløsning ønsker også å prate om PIM. Kort fortalt er PIM (Product Information Management) et system som lar deg samle, strukturere, og berike all informasjon om produktene du har i butikken din. Systemet tillater deg også å lage en produktkatalog, og distribuere det ut i alle salgskanalene dine. PIM har blitt helt avgjørende for å kunne skape gode og informative produktopplevelser for sluttkunden, og bidrar til å gjøre hverdagen for netthandelsaktørene langt me effektiv!
 

Gurusoft PIM (Product Information Management) 
 

I Gurusoft har vi brukt de siste årene på å utvikle et sterkt og solid PIM verktøy for kundene våre. I tillegg til å ha standard PIM funksjonalitet for strukturering og berikelse av produktinformasjon i flere språk, kan Gurusofts skytjeneste tilby følgende: 

  • Integrasjonsplattform så du kan automatisere innsamling av produktinformasjon fra flere kilder som leverandører, produktkataloger, ERP, etc.
  • Verktøy så du kan bygge opp kundespesifikt sortiment og landingssider
  • Fleksibel prismatrise gjør at du også kan bruke Gurusoft for prisavtaler og kampanjer som du kanskje ikke har støtte for i ditt ERP system
  • Integrert inn ledende DAM - Digital Asset Management - verktøy Cloudinary som gir deg all nødvendig støtte for arbeid med bilder, dokumenter, og videoer til dine produkter
  • ETIM modul som kan spare mye tid for deg med å vedlikeholde attributtsett, attributter og attributtverdier
  • NOBB integrasjon kan spare tid både for deg som produkteier og for dere som forhandler produkter som er i NOBB (Norsk Byggtjeneste)
  • PIM REST API med egen autentiseringstjeneste som gjør at du kan tilgjengeliggjøre produktdataene til andre kanaler, forhandlere og samarbeidspartnere. 

PIM og Ecommerce i en og samme plattform er ikke bare den mest kosteffektive løsningen, men også den enkleste, og mest brukervennlige løsningen. Du slipper integrasjonsutfordringen og alle i din organisasjon jobber i samme verktøy. Enn så lenge er det ikke mange aktører i det nordiske markede som kan tilby den samme solide totalløsningen som Gurusoft. 
 


 Lurer du på hva slags nettbutikkløsning som passer din bedrift best?
 Er tiden inne for å skaffe seg et PIM system? 


Hvis du har havnet inne på denne artikkelen er sannsynligheten for at du enten har et PIM system, eller er i research fasen for implementering av et PIM system, relativt stor. I realiteten er det slik at hvis du jobber med varehandel og selger produkter videre, så har du mest sannsynlig behov for PIM. Hvis du dessuten kjenner deg igjen i punktene vi lister opp her er saken mer eller mindre «bankers»:  

✓ Du jobber med produktinformasjon
✓ Du har unødvendige feil i produktinformasjon til ulike kunder
✓ Du kan spare/tjene mye hvis du blir mer effektiv i kundedialog og ordreprosessen
✓ Du selger (eller vurderer å selge) til ulike land med ulike valuta og språk
✓ Du har mer en 100 produkter
✓ Du har komplekse og tekniske produktinformasjon
✓ Produktene dine har flere egenskaper og spesifikasjoner
✓ Produktene dine har attributter
✓ Produktene dine har varianter
✓ Produktene dine må bygges/konfigureres
✓ Du har kunder med ulike behov for produktinformasjon (priser og produkter)
✓ Du trenger å effektivisere og automatiserer kommunikasjon med ulike interessenter; ansatte, kunder, bransjen og media
✓ Du har et organiseringsbehov rundt arbeidsflyter for produktinformasjon
✓ Du ønsker å øke salg og kryssalg
 


Lyst til å finne ut enda mer om Gurusoft Ecommerce og PIM?
 Har du lyst til å prate med oss om Gurusoft PIM? 


Hvis du ønsker å finne ut mer om Gurusofts nettbutikkløsning, PIM eller begge deler er vi alltid åpne for en samtale! Book en demo her, eller ta direkte kontakt med vår «netthandelsguru» Espen her. Han kan alt som er nødvendig å vite om den komplette løsningen for netthandel og PIM hos Gurusoft!Andre artikler du kanskje vil likeALT BEGYNNER MED VALG AV RIKTIG NETTHANDELSPLATTFORMVi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende  bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

Kort presentasjon i Google Slides

Lenker
Min side