Skip to main content
Til toppen

For de fleste bedrifter er nettbutikken blant de aller mest forretningskritiske systemene man har. Dette betyr at i takt med utviklingen av stadig nye nettbutikker, øker behovet for flinke, dedikerte og kunnskapsrike nettbutikksjefer! I Gurusoft er vi veldig opptatt av at våre kunder skal lykkes, og når en kunde går inn i et samarbeid med oss, ønsker vi å gi dem alle insentiver for å bygge kontinuerlig kompetanse i løpet av hele kundeforholdet med oss. Nettopp på grunn av dette lanserte vi en ny tjeneste kalt “Superbrukerkurs” før sommeren, som skal sørge for å gjøre enhver butikkansvarlig så selvstendig, dyktig og kunnskapsrik som mulig!


En kunde av Gurusoft som ville benytte seg av sjansen til å terpe på gammel kunnskap er Hege Johansen fra Foss Fabrikker. 

- "Jeg meldte meg på Superbrukerkurset i forbindelse med at jeg kom tilbake i jobb etter endt mammapermisjon for å få en oppfriskning av hvordan plattformen fungerer, hvilke funksjoner som er tilgjengelige og hjelp til selvhjelp."


Foss Fabrikker AS er både produsent og leverandør av baderomsmøbler, servanter og belysning. Ordre produseres fortløpende på Birkeland med rask leveringstid. Hele sortimentet er tilgjengelig i nettbutikken, og nettbutikkansvarlig Hege har noen tanker om hva som kreves for at arbeidsdagen skal flyte optimalt. 
 

-"Det er viktig for meg å ha kontroll på den daglige driften av nettbutikken, føle meg trygg på plattformen vi benytter, og de verktøyene som er tilgjengelige. Ikke minst ha kontroll på at ordreflyten går sin gang. Det er også viktig at jeg kan bistå våre kunder med hjelp og veiledning når de har spørsmål.

Som tidligere nevnt har Hege nettopp kommet tilbake på jobb etter en tid i permisjon, og kurset skulle vise seg å bli en fin måte å bygge videre på eksisterende kompetanse. 
 

- "Kurset var absolutt en fin måte å få frisket opp i gammel kunnskap på. Det bidro også til å gi en ny glød til å arbeide videre med nettbutikken, hva angår utviklinger og endringer".


Gurusoft ønsker å tilby Superbrukerkurset til kunder som er nyetablerte i bransjen, og til "gamle" kunder som trenger faglig påfyll. Avslutningsvis ville vi høre Heges mening om hvorvidt hun trodde kurset ville komme disse gruppene til gode; 


- "Kurset egner seg godt til kunder som er nyetablerte i netthandelsbransjen så de blir kjent med verktøyene som ligger der, og hvordan Gurusofts system fungerer. Et nyetablert firma vil få mye igjen for å få både tips og triks for hjelp til selvhjelp. Det kan også være nyttig å gå gjennom løsningsbeskrivelse og integrasjonskontrakt slik at man vet hvilke regler og løsninger som gjelder"


- "Kurset egner seg også godt til "gamle" kunder som trenger litt påfyll av eksisterende kunnskap, samt bli enda tryggere i rollen som nettbutikkansvarlig. Jeg tar meg selv som et eksempel. Etter å ha vært borte fra stillingen som nettbutikkansvarlig i nesten 9 måneder grunnet permisjon er det mye vesentlig kunnskap som har gått litt i glemmeboka. For å komme godt i gang, og føle meg trygg på rollen var det veldig godt med en oppfriskning av kunnskap. Det var også veldig godt å se på nettbutikken med "nye øyne" sammen med Gurusoft etter litt tid borte, med tanke på videreutvikling og forbedringer."


Vi takker Foss Fabrikker og Hege for gode og ærlige tilbakemeldinger, og gleder oss til flere givende Superbrukekurs med fremoverlente nettbutikkansvarlige i tiden som kommer. Andre artikler du kanskje vil like


ALT BEGYNNER MED VALG AV RIKTIG NETTHANDELSPLATTFORMVi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

Kort presentasjon i Google Slides

Lenker
Min side