Skip to main content
Til toppen


INTEGRASJON ER KJERNEN I ECOMMERCE

For å lykkes med vekst innen netthandel / Ecommerce må en ha helintegrerte løsninger med sitt ERP system, i dette tilfellet APX sitt vareflyt-system, SD2 Logistics.

Gurusoft har satset beinhardt på integrasjonskompetanse, og kan stolt si at vi er ledende på feltet. Det er ingen tvil om at nettopp integrasjon er en av de største utfordringene i et netthandelsprosjekt, og at dype og gode integrasjoner er avgjørende for å lykkes med netthandel. Derfor har vi utviklet en egen programvare for integrasjon som ligger mellom SD2 Logistics og Gurusoft Ecommerce, vår nettbutikkløsning.

 

SD2 Logistics - APX VareFlyt 4.0

APX har utviklet og levert logistikkløsninger siden 1992. De har standard løsninger for produksjon, lagerlogistikk og transport, og har nå lansert løsningen "VareFlyt 4.0" for at norske virksomheter skal kunne møte og konkurrere med internasonale virksomheter. Gjennom samarbeidet mellom APX og Gurusoft får man en sømløs integrasjon mellom Gurusofts nettbutikkløsning og "APX VareFlyt 4.0", som gjør at man kan følge varen hele veien gjennom alle de ulike prosessene. Alle transaksjoner er synkronisert mellom Gurusoft og APX, slik at man sparer mye tid gjennom automatisering og selvbetjening, og man får en fullstendig løsning som tar dere med inn i fremtidens digitale transformasjon.

 

Samarbeid med APX Systems

Hva innebærer et dedikert samarbeid mellom APX og Gurusoft?

  • To innovative norske programvareselskap samarbeider for å møte internasjonale konkurransen, blant annet fra Amazon.
  • Samarbeid mellom BEST OF BREED aktører.
  • APX leverer "VareFlyt 4.0", som kan konkurrere med Amazon i hastighet og grad av automatisering for norske virksomheter.
  • Guruosft leverer en plattform med verktøy for nettbutikk, PIM, CMS, kundekommunikasjon og kundeserive.

GURUSOFT PIM — Alt i en løsning!

 

Kunder søker og etterspør produktinformasjon som aldri før, og dette setter nye krav til deg som distributør av varer og tjenester på nett. Løsningen ligger ofte i et solid verktøy for håndtering av produktinformasjon, og med Gurusoft PIM får du løst mange utfordringer i hverdagen.

Integrasjon med Business Central gjør at produkter i nettbutikken automatisk berikes med produktinformasjonen dere har i ERP-systemet. Med en god integrasjon i samspill med vårt brukervennlige verktøy for å administrere produktinformasjon i nettbutikken, stiller dere svært godt rustet for å imøtekomme dagens og morgendagens krav. Gurusoft PIM er en integrert del av vår netthandelsplattform, så dere får alt i en løsning. 

 

 

HVORFOR VELGE OSS?

 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen/ Ecommerce / e-handel hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

Lenker
Min side