Til toppen

VÅRE LØSNINGER


Nettbutikk


Nettbutikkløsning med produktinformasjon (PIM), netthandel, kundeservice og innholdsmarkedsføring, alt i ett verktøy.


Les mer om vår nettbutikkløsning

Rapportering


Markedets ledende løsninger for datainnsamling, visualisering, rapportering og analyse. Ideell for bruk i både privat og kommunal sektor.


Les mer om våre rapportløsninger

"Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede." - Helge Krossøy, daglig leder Gurusoft

TOPPSAKER FRA GURUBLOGGEN


Hvorfor gjennomfører ikke kunden kjøpet i nettbutikken din? Her er 6 grunner!

“Pain points” definerer problemer potensielle kunder kan oppleve underveis i en online kjøpsprosess. Flere av disse problemene påvirker kjøperen i stor grad, og kan til og med være grunn nok til at kunden avslutter besøket i nettbutikken. Vi deler 6 av de vanligste årsakene til at en kunde avbryter kjøpet i nettbutikken din.

Få med deg saken her
Gurusoft har konsept for digital dataflyt

I norske kommuner er det stor etterspørsel etter et konsept for samling av alle virksomhetskritiske data til analyser og rapporteringer, både til myndigheter og andre funksjoner i kommunen. Gurusoft har nå utviklet dette konseptet i sin Data HUB

Se filmen
Vi har løsningen du aldri vokser ut av!

Mange netthandelsaktører opplever på sikt å vokse ut av eksisterende løsning. Vi hjelper deg raskt å flytte over til vår alt-i-en programvare og skyløsning som du aldri vokser ut av!

Les om flytting til Gurusoft

Dette sier kundene om oss

“Samarbeidet med Gurusoft fungerer bra og vi opplever Gurusoft som profesjonelle og dedikerte i forhold til oppgavene fra oss. De er også gode sparringspartnere med gode fagkunnskaper.”

Frode Holten Espegard Les hele kundehistorien
Frode Holten - Espegard

“Etter å ha fått nye regnskapssystemer implementert med Visma, ble vi anbefalt Gurusoft som leverandør av ny nettbutikk. Gurusoft kunne levere det vi ønsket, og var rimeligere enn flere andre tilbud.”

Rusmir Hafizovic Right Price Tiles Les hele kundehistorien
Rusmir Hafizovic - Right Price Tiles

“Med løsningen sparer vi ca 5 minutter per butikk, per gang vi skal få levert en ordre til oss. Da snakker vi 100 butikker, 5 minutter, 3 ganger i uken ( 25!! timer spart). Og inne på distribunalen sparer vi ca. 2,5 time hver eneste dag. Så for oss har Gurusoft vært en god investering!”

Shoana Ostadi Deli de Luca Distribunal AS Les hele kundehistorien
Shoana Ostadi - Deli de Luca Distribunal AS

“Gurusoft presenterte et meget detaljert og ryddig tilbud, samtidig som referansene vi sjekket hadde gode erfaringer med dem. Vi fikk også et meget godt og solid inntrykk av de ansatte i Gurusoft.”

Anders R. Simensen Brynje of Norway Les hele kundehistorien
Anders R. Simensen - Brynje of Norway