Skip to main content
Til toppen

Hvilke trender skal du se opp for i B2B netthandel 2024?
I løpet av kort tid har 70-80% av aktørene innen B2B varehandel begynt å foretrekke selvbetjening og digitale ordre! Aktører fra bedriftsmarkedet som tidligere nølte med å kaste seg på netthandelsbølgen fikk plutselig fart på seg, og sitter nå med et hav av nye erfaringer og permanente endringer som vil påvirke deres arbeidshverdag. 

B2B nettbutikker opplever helt andre krav enn nettbutikker som selger til forbrukere (B2C). Bedriftskunder krever løsninger med høyere presisjon og større funksjonalitet, så som B2B-aktør har vi i Gurusoft fokus på effektive, oversiktlige og personifiserte kundeopplevelser. Med en tilrettelagt netthandelsløsning for B2B, i kombinasjon med kunnskap rundt trender og krav fra kundene, vil du som netthandelsaktør ha alle forutsetninger for å lykkes i ditt marked! 

Og trendene du må være oppmerksom på? De deler vi gladelig med deg her! Har du ytterligere spørsmål rundt en tilpasset netthandelsløsning for B2B hjelper vi deg gjerne med dette også. Send en mail til espen@gurusoft.no, eller kontakt oss HER.

 
Andre artikler du kanskje vil like


 

Lenker
Min side