Skip to main content
Til toppen

 

Gurusoft TB

Template Builder

------------

Template Builder fra Gurusoft er din løsning for å lage tiltalende og funksjonelle digitale maler. Med TB kan du opprette og tilpasse maler for nettsider, e-postkampanjer, annonser og mer. 

 

  • Effektivt samarbeid: Template Builder inkluderer kollaborative funksjoner som gjør det enkelt for teamet ditt å samarbeide og dele maler i sanntid, noe som øker produktiviteten og effektiviteten.

  • Sømløs integrasjon: Med integrasjoner med andre systemer og plattformer kan du enkelt distribuere dine maler til ulike kanaler og enheter, noe som gjør det enkelt å opprettholde en konsistent digital tilstedeværelse.

  • Tidsbesparende: TB - Template Builder sparer deg tid ved å tilby en rask og effektiv løsning for oppretting og administrasjon av digitale maler, slik at du kan fokusere på andre viktige oppgaver i din virksomhet.

   

5 fordeler med Gurusoft Template Builder:

Template Builder


  • Enkel oppretting av maler: Med TB - Template Builder kan du raskt og enkelt opprette digitale maler for ulike formål, uten behov for avansert teknisk kunnskap.

  • Fleksibilitet og tilpasning: Plattformen tilbyr fleksible redigeringsverktøy som lar deg tilpasse malene etter dine spesifikke behov og merkevareidentitet.

   

Ta vår netthandelstest og finn riktig løsning her

 

 

Hva kan du bruke Gurusoft Template Builder til?


Gurusoft Template Builder er et allsidig verktøy som gir deg muligheten til å lage tilpassede digitale maler for en rekke formål, inkludert nettsider, e-postkampanjer, annonser og mer. Med intuitive redigeringsverktøy og kollaborative funksjoner, kan du skape profesjonelle og engasjerende designs som passer din merkevareidentitet og formål.

Template Builder integreres sømløst med andre systemer og plattformer, slik at du enkelt kan distribuere malene dine til ulike kanaler og enheter. Ta kontroll over dine digitale kampanjer og løft din markedsføring til nye høyder med Gurusoft Template Builder!

 

Les mer om Gurusoft Commerce

 

Lenker
Min side