Skip to main content
Til toppen

Opptatt av synlighet og konvertering? Da bør du få med deg årets Ecommerce SUMMIT!
 

Årets kundesamling er fortsatt noen uker unna, men programmet har for alvor begynt å ta form! Blant annet har vi gleden av å presentere  gjestetaler og CRO ekspert Joachim Furuseth fra Right Brain som vil guide oss gjennom sine metoder for å bli en mester i konverteringsoptimalisering!


 

 

Right Brain og Joachim Furuseth

Norges første rendyrkede CRO byrå med over 160 optimaliseringsprosjekter på merittlisten! Ved hjelp av grundig analyse, webpsykologi, optimalisert UX design og eksperimenter hjelper de selskaper med tilstedeværelse på nett med å optimalisere sine kundereiser for best mulig konverteringsrater. Noe som igjen skaper mer salg, flere leads og økt omsetning.

Litt om Joachim

Med over 10 års fartstid i det digitale landskapet har Joachim nå spesialisert seg innen faget «CRO» (konverteringsoptimalisering). Han har hatt ulike engasjementer i reklamebyråer, mediebyråer og ulike software-selskap opp gjennom tiden. I 2016 bestemte han seg for å stå på egne ben, og opprettet CRO-byrået Right Brain. Hans fokus er nå å hjelpe selskaper med å unngå å gå i de klassiske fellene når de utarbeider kundereisene på nettstedet sitt! Lenker
Min side