Skip to main content
Til toppen

Kundehistorie - Stålprofil

En langsiktig investering i nettbutikk som lønte seg

Stålprofil AS er en totalleverandør for blikkenslagere og ventilasjonsbedrifter, og hadde lenge sett for seg en ny, åpen nettbutikk. På tross av at dette hadde vært i planene lenge, var det kombinasjonen av korona og permisjon som satte i gang prosessen. En prosess som ledet til et solid samarbeid med Gurusoft og levering av ny nettbutikk med god produktinformasjon.


“Vi visste at nettbutikk er fremtiden, og vi skulle hoppe på denne banen i fremtiden” - Fredrik Thorin, Stålprofil AS

Koronaen endret arbeidshverdagen for mange, og i kombinasjon med to permisjoner, endret det også Stålprofil sin. Stålprofil valgte å prioritere annerledes, de prioriterte en ny nettbutikk. Denne nettbutikken skulle være oversiktlig og informativ, og et verktøy både for de ansatte og kundene. De ansatte skulle spare tid, mens kundene skulle få bedre informasjon. 

Stålprofil ønsket å prioritere en langsiktig investering, og det var dermed også viktig å finne en samarbeidspartner med langsiktige løsninger. Basert på disse ønskene og andre krav fant Stålprofil frem til Gurusoft, som de fikk et godt inntrykk av. De satset derfor på Gurusoft, og kom ut med standard programvare tilpasset deres ønsker og behov.

“Jeg vet ikke hvordan vi hadde klart å håndtere alle bestillingene uten nettbutikken det siste året, for tror ikke vi hadde hatt kapasitet til å skrive alt som kom inn. For oss har det vært gull.” - Fredrik Thorin, Stålprofil AS

Stålprofil sin nye nettbutikk baserte seg på ønskene om å være enkel, oversiktlig og informativ. Den nye nettbutikken har redusert arbeidsmengden for de ansatte, ettersom at den har blitt en informasjons- og bestillingsplattform for kundene. Det har gjort at nesten 25% av kundenes bestillinger nå skjer via nettbutikken, og det kun på ett år! Bestillinger via nett har også gjort kundenes hverdag lettere, og Stålprofil har fått mye skryt for nettbutikkens enkelthet.

“Samarbeidet med Gurusoft har gått veldig bra. De forstår oss og vi forstår dem, er det noe vi lurer på sender vi bare mail. Det har for oss fungert veldig bra” - Fredrik Thorin, Stålprofil AS

Sjekk ut Victoria sin nettbutikk på https://www.staalprofil.no

Lenker
Min side