Skip to main content
Til toppen

Er nettbutikken din godt nok rustet for salg? 

I løpet av de siste 12 årene har vi i Gurusoft hjulpet mangfoldige netthandelsaktører over hele landet med å opprette konverteringsdyktige nettbutikker. Og selv om utgangspunktet til aktørene ofte er helt forskjellige, er det gjerne de samme faktorene som bidrar til nettbutikken blir en suksess. Disse suksessfaktorene har vi samlet i en enkel sjekkliste, og vil gi deg som driver nettbutikk en rask indikasjon på om nettbutikken din oppfylller kundenes krav.  Last ned, og se om nettbutikken din er optimalisert for salg!

 

Har du behov for å bytte nettbutikkløsning? 

Gurusoft er en av landets ledende leverandører av nettbutikkløsninger, og 8 av 10 nye kunder som kommer til oss flytter fra en eksisterende løsning de har vokst ut av. Med vår plattform får du en helintegrert løsning som sammenfatter PIM (produktinformasjon), netthandel, kundeservice, selgerverktøy og innholdsmarkedsføring - alt i ett verktøy. Kontakt oss for en DEMO av løsningen, eller besvar vår raske netthandelsundersøkelse for å motta en anbefaling om hvilken type nettbutikkløsning vi tror vil passe ditt forretningsbehov best HER.
Hva får du med Gurusofts nettbutikkløsning?


Bli inspirert av andre kunder som har valgt Gurusoft


Noen av våre kunder


HVORFOR GURUSOFT ECOMMERCE?

 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

.


Lenker
Min side