Skip to main content
Til toppen

Ravns Garage

Samarbeid med Gurusoft har ført til rask vekst i netthandelen for Ravns Garage. Ravns Garage tilbyr sine kunder flere gode og raske søkemuligheter i flere delekataloger, som effektivisere tiden for både kunde og for Ravns Garage.


Ravns Garage er et båtmotorverksted som holder til på Båstad i Østfold. Mye av den daglige driften er i senere tid gått over til lagerføring og salg av båtmotordeler. Årlig omsetning ligger på omtrent 35 millioner kroner, og med sine 12 ansatte har de utviklet seg som et av Norges største lager innen båtmotordeler. 

Utfordring 

Siden 1993 har Ravns Garage jobbet systematisk med digitalisering av sin kunnskap og erfaring fra service og reparasjon av båtmotorer. Til å begynne med ble jobben gjort på fysiske lister i papirformat, etterhvert gikk man over til elektronisk registrering i regneark, avanserte videre til bruk av relasjonsdatabaser ved hjelp av Microsoft Access, helt frem til dagens løsning i SAP Business One. Men de manglet en netthandelsløsning.

Løsning

Ravns Garage bruker i dag SAP Business One og en skreddersydd netthandelsløsning fra Gurusoft. Her er det blitt over 30 000 linjer og flere hundre tusen unike koblinger av informasjon, noe som er helt unikt. Det ligger omtrent en million unike delenummer i datasystemet. Så for å gi sluttbrukeren en enkel navigasjon i nettbutikken, har Ravns Garage fått spesialutviklet en integrasjon mot en ekstern tilbyder av OEM kataloger i USA. 

Resultat

Kjøp av netthandelsløsning har vært lønnsomt for Ravns Garage. Gurusofts Ecommerce betalte seg på under 2 år, mot budsjetterte 5 år. En stor prosentandel av all handel går via nettbutikken, og de øker denne prosentandelen hvert år. 

Kundekommentar

“Vi har aldri opplevd bedre datafolk enn de som jobber i Gurusoft. De er kunnskapsrike, setter seg godt inn i kundens problem, tenker seg godt om før de begynner å kode og de spør heller en ekstra gang, istedenfor å anta at de har skjønt hva kunden ønsker. De legger vekt på god dokumentasjon av både løsning og kode, som gjør det lettere for flere hos Gurusoft å bidra i løsningen”, forteller de. Videre sier de at "Gurusofts kundeservice er helt super, de fikser det som ikke fungerer raskt og enkelt.”

Les mer om hemmeligheten bak Ravns Garages suksess.

Lenke til Ravns Garage

Lenker
Min side