Skip to main content
Til toppen

Gurusoft ønsker årets nye sommerstudenter velkommen! 

Hver sommer tar Gurusoft i mot et knippe studenter som bistår i nye eller eksisterende prosjekter fra våre kontorer i Sandefjord og Oslo. I år har vi tatt i mot 8 flinke ressurser, som i løpet av sommeren skal få bryne seg på oppgaven å lage et nytt system som gjør det enkelt for Gurusoft å administrere alle testmiljøene som brukes til utvikling av nye nettbutikker, samt videreutvikling og testing av ny funksjonalitet til eksisterende nettbutikkløsninger. Studentene skal også utvikle en teknisk løsning for en av våre industrikunder på Gurusoft Report (rørprodusent i USA) samt utvikle en ny grafisk løsning for Gurusofts klimaregnskap. Vi gleder oss til å følge prosjektene videre, og her kommer litt info om studentene som skal jobbe for oss.


(Fra venstre; Patryk Kuklinski , Petter Rikheim Benonisen, Kristoffer Scherman Olsen, og Erik Martinsen)


Erik Martinsen (24)  skal snart i gang med fjerde året på studiet datateknologi på NTNU, der han går studieretningen algoritmer og datamaskiner. 

I løpet av de neste ukene skal han holde på med følgende i Gurusoft: 

"I sommer skal jeg jobbe i et team, der vi skal produsere en teknisk løsning for en rørprodusent i USA, og en grafisk løsning for et prosjekt som heter klimaregnskap!"


Petter Rikheim Benonisen (21)  går i 3.klasse på det integrerte masterprogrammet energi og miljø ved NTNU.

Han skal i likhet med Erik jobbe med Gurusofts løsning for Klimaregnskap, og en teknisk løsning for en amerikansk rørprodusent som er kunde av Gurusoft. 


Kristoffer Scherman Olsen (22) går på NTNU, og starter på fjerde året på kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet til høsten.

Han skal drive med følgende hos Gurusoft i sommer: 

"Sommerprosjektet går ut på å lage et system for alle i Gurusoft til å administrere testmiljøene, som brukes til utvikling av nye nettbutikker og testing av ny funksjonalitet til nye eller eksisterende nettbutikker. Nå er det kun utviklere i Gurusoft som har tilgang til dette. Det nye systemet vil gjøre det enklere for kunden å teste nye nettsider eller nye funksjoner på nettsider de allerede har fordi kundens hovedkontaktperson eller Kundeservice enkelt kan håndtere dette uten bistand fra noen utviklere."

Patryk Kuklinski (23) går også på NTNU, og skal starte på tredje året på Datateknologi etter sommeren. 

Han skal jobbe sammen med Kristoffer Scherman Olsen på samme prosjekt. 

(Fra venstre; Camilla Krossøy, Sofia Krossøy. Elise Hetlesæther, og Marie Hetlesæther) 


Sofia Krossøy (22) har jobbet sporadisk i Gurusoft i flere år, og skal i gang med sitt fjerde år på studiet "Industriell økonomi og teknologiledelse" på NTNU til høsten.

De neste ukene skal hun jobbe med dette:

“Jeg har litt diverse oppgaver i sommer hos Gurusoft. Jobber en del med Gurusoft Report og oppsett av nye tagger, startsider og diverse tilhørende Gurusoft sitt rapportsystem. I tillegg jobber jeg litt med admin saker tilhørende Gurusoft sine egne nettsider, som å bygge opp sider i den nye svenske versjonen, og noe markedsoppgaver. Gleder meg til å nok et år bli utfordret med spennende arbeidsoppgaver hos Gurusoft!

 

Camilla Krossøy (21) har rukket å bli ferdig med den militære førstegangstjenesten, og skal begynne på “Industriell design” på NTNU etter sommeren.

Følgende sier hun om sommerjobben hos Gurusoft: 

“I Gurusoft denne sommeren skal jeg hovedsakelig jobbe med diverse markedsoppgaver, deriblant intervjue og skrive kundehistorier. Jeg skal også produsere opplæringsvideoer for kundene.”
 

Marie Hetlesæther (21) skal begynne på sitt tredje år i en integrert master i matematikk og fysikk på universitetet i Stavanger til høsten.

I løpet av de neste ukene skal hun drive med litt forskjellig i Gurusoft: 

"Denne sommeren skal jeg hjelpe til med å finne og organisere informasjon slik at det er lettere tilgjengelig."


Elise Hetlesæther (16)  går på studiespesialiserende på SVGS, og tar fatt på sitt andre år fra høsten av. 

I sommer skal hun jobbe med følgende i Gurusoft: 

“Jeg skal for det meste jobbe med småjobber utenfor det tekniske, i tillegg til å hjelpe til med å organisere informasjon.”
 Andre artikler du kanskje vil like


ALT BEGYNNER MED VALG AV RIKTIG NETTHANDELSPLATTFORMVi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende  bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

Kort presentasjon i Google Slides

Lenker
Min side