Skip to main content
Til toppen

Gurusoft Ecommerce

Nettbutikkløsning spesialisert for Visma

Vi hjelper kundene til økt omsening i skyen

 

Leter du etter en ideell netthandelsplattform integrert med Visma-produktene Visma Business, Visma Business NXT, Visma Global eller Visma Net?

 

Da har du havnet på riktig sted! Som ett av de største miljøene for netthandel i Norge, og med våre egne utviklere og bunnsolide programvare har Gurusoft blitt en ledende leverandør av netthandelsløsninger skreddersydd for det norske og nordiske markedet. Vi følger kundene tett gjennom hele prosjektfasen, og nedenfor kan du lese mer om hvorfor også du bør velge norsk netthandel spesialisert for Visma.

 

Integrasjon mellom Gurusoft og Visma

Hvorfor skal du som kunde av Visma bruke oss?

Gurusoft sikrer skalering i kundekommunikasjon på toppen av Visma ERP. Vi mener at en plattform optimaliseres når all jobb utføres og lagres på samme sted, og har derfor sørget for å lage en «alt i ett» løsning. Vår startpakke og integrasjonsmaler gjør det raskt å komme i gang, og vår fleksibilitet gjør det enkelt for oss å gjøre tilpasninger etter kundenes behov.

PIM, CMS og netthandel

Hva innebærer et «alt i ett» verktøy?

Hvorfor forholde seg til flere verktøy når man kan samle alt i ett? Med vår løsning kan du som kunde bygge dine egne sider og innhold. Dessuten har vi lagt til verktøy for digital markedsføring som en del av netthandelsplattformen, og vår løsning for vedlikehold av produktinformasjon kan integreres med grunndata fra ERP og andre produktkataloger. Dette betyr at du som forretningsdriver kan bruke mer tid på forretningsavgjørelser uten å bekymre deg for tekniske begrensinger.

Brukervennlighet og fleksibilitet

Hvordan gjør vi netthandel enkelt?

Gurusoft tilrettelegger for å ha alle hovedfunksjoner som produktinformasjon (PIM), netthandel, nettsider, CMS og integrasjon i ett og samme verktøy. Dette bidrar til å gjøre distansen mellom kunde og utvikler kort, og tillater oss å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. Våre netthandelsløsninger kan dessuten utvides etter behov, og gjør det lett for kunder å kunne ta forretningsbeslutninger uten tekniske begrensninger.

Bransjeløsninger for B2B og B2C

Hvordan møter vi kravene til forretningsbehovet ditt?

Uansett hvilket marked du jobber mot kan du være sikker på at Gurusoft har en løsning som møter dine behov. Enten du har høyt volum av transaksjoner og trenger automatisering og gode integrasjoner for B2C, eller om du trenger tilrettelagte verktøy for superbrukere og forhandlerløsninger mot B2B, vil Gurusoft kunne skreddersy en plattform rettet mot ditt spesifikke marked. Vi er kjent blant våre kunder for å snakke forretning – ikke teknologi.

Hva skal du velge ?

Skal du velge Business NXT eller Visma.net ERP?

To ERP-systemer i skyen med stor grad av automasjon og tilpasninger. Generelt kan vi si at NXT er spesielt tilpasset mellomstore og store bedrifter med høyere transaksjonsvolum og enda større krav til ytelse og kraft enn den typiske Visma.net ERP-brukeren. Er du en fornøyd kunde av Visma Business i dag, vil NXT sannsynligvis være den beste løsningen for deg da overgangen og gjenbruk av kompetanse blir enklere for deg. Vismas rådgivere vil avhengig av ditt behov finne den beste løsningen for deg

For deg som allerede er Visma Business bruker, vil du raskt kjenne deg igjen, og du kan være produktiv fra første sekund - du slipper lang opplæring i et nytt system.

Pilotkunde

Dersom du ønsker å bli med som pilotkunde, så ta kontakt med oss.
Både Gurusoft og Visma ønsker nettbutikkunder velkomne som pilotkunder.

Hvorfor velge oss?

 

  • Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.
     
  • Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 
     
  • Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

Lenker
Min side