Skip to main content
Til toppen
Maritim AS: Årelangt samarbeid med bruk av standard netthandelsløsning


Maritim AS: Årelangt samarbeid med bruk av standard netthandelsløsning

Maritim AS ble stiftet i 1984, og allerede i 2009 innledet de det som skulle bli et langt og godt samarbeidet med Gurusoft. I dag har de ikke bare syv lokale butikker rundt om i landet, men også en godt etablert nettbutikk.


 

Maritim selger alt som trengs til båt og sjøliv. I dag spiller også nettbutikken en viktig rolle for salget, takket være et langt og godt samarbeid mellom Maritim og Gurusoft. Sammen byttet de ut det gammeldagse systemet for netthandel med et nytt system bedre tilpasset deres ERP systemer. 
 

"Gurusoft er fleksible og hjelpsomme hvis vi har behov” - Andreas De Lange Nilsen, daglig leder i Maritim AS

Hvorfor funker Gurusoft? 

I dag benytter selskapet seg av Gurusofts standard netthandelsløsning sammen med en del kundetilpasninger, og det oppfyller deres behov. Det er likevel viktig for Maritim at Gurusoft er frempå og utvikler sine løsninger, ettersom de ønsker å henge med i verdens teknologiutvikling. Å henge med i utviklingen har ikke vist seg som et problem, for selskapet har i lag med Gurusoft mange mindre prosjekter kjørende til enhver tid.

Et godt samarbeid

Én gang i året setter også Maritim og Gurusoft seg ned sammen for å lage, samle og planlegge gjennomføringen av videre prosjekter. Det er for å videreutvikle løsningene, men også for å holde på deres gode, årelange samarbeid. 
 

"Samarbeidet med Gurusoft fungerer bra og sammen finner vi fram til gode løsninger” - Andreas De Lange Nilsen, daglig leder i Maritim AS.

Besøk https://www.maritim.no/

Lenker
Min side